O zi deosebită în familia primarului din Beclean, Nicolae Moldovan. Cine i-a fost alături (FOTO)

Holistic

„Ziua de astăzi a fost una deosebită pentru familia bunului meu prieten, primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, dar și pentru noi, prietenii lui și a frumoasei sale familii”, a scris pe Facebook preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Moldovan care a participat la botezul Biancăi Lorena, mezina familiei. La 14 ani, ea a primit taina Sfântului Botez la Biserica Penticostală ”Sfânta Treime” din Beclean.

„Au fost momente foarte frumoase, între prieteni și oameni dragi și sunt convins că și Bunul Dumnezeu a trimis binecuvântarea sa în mijlocul nostru!  Te felicit Bianca pentru curajul de a-ți asuma comuniunea cu Hristos până la finalul veacurilor la această vârstă frumoasă! Mă rog Bunului Dumnezeu să îți trimită tot ce e mai bun, atât ție cât și tuturor tinerilor care acum se află la începutul drumului în viață și au nevoie de călăuzirea Sa”, a scris Radu Moldovan.

La ceremonie au mai participat prefectul Ovidiu Frenţ, deputatul Doina Pană, senatorul Ioan Deneş, primarii din Lechinţa – Romeo Florian, Spermezeu- Sorin Hognogi, Căianu Mic – Paul Ştir, viceprimarul Becleanului, Ioan Mathe şi mulţi alţii.

Sursa foto: facebook Radu Moldovan

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol