ISJ: Schimbări de directori. Cine pe cine înlocuiește

Holistic

Înainte de începerea anului școlar 2015-2016, Inspectoratul Școlar Județean a făcut o serie modificări în conducerile unor instituții de învățământ.

La Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” Bistrița, Iuliana Vlad îl înlocuiește în funcția de director pe Teodor Oprea. Dirextor adjunct va fi Irina Matei.

Ioan Cristian Conț va conduce Liceul de Muzică ”Tudor Jarda”, până acum director fiind Claudiu Șular.

Mariana Ceuca este noul director al Colegiului Tehnic ”Grigore Moisil” Bistrița, înlocuind-o pe Anuța Popșor. Georgeta Borș va fi director adjunct.

Mircea Gătej este noul director al Palatului Copiilor Bistrița, în locul lui Sever Șuteu.

La Școala Gimnazială ”Lucian Blaga” din Bistrița, Mihai Cosma o va înlocui în funcția de director pe Stela Pop.

Directorul Grădiniței cu Program Prelungit nr. 3 Bistrița, Lucica Moldovan, s-a pensionat, în locul său venind Carmen Muscari.

La Liceul Teoretic ”CR Vivu” Teaca, Simona Molnar este înlocuită în funcția de director ajunct de Mihaela Măerean.

La Școala Gimnazială nr. 4 Bistrița, Mariana Bor este director adjunct în locul Cătălinei Sucilea.

La Școala Gimnazială din Chiochiș, Marinel Stanca a fost înlocuit de Iulia Marti, care va ocupa funcția de director.

Directorul Școlii Gimnaziale Monor, Ioan Vlaic, s-a pensionat, în locul său fiind numit Doru Matieș.

Vasilica Ureche va fi directorul Școlii Gimnaziale Ilva Mare, după ce Ștefan Sas s-a pensionat.

Informațiile ne-au fost oferite de inspectorul școlar Monica Buboly, purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean.

Foto: arhivă

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. cuc nauc

  Madam tabara nauceste de tat invatamantul. Schimbari? Nici vorba! Continua procesul de pesederizare in invatamant cu obiectiv principal alegerile electorale de anul viitor si distrugerea invatamantului ce nu intereseaza.

  (0)
 2. vali tanase

  Curat romanesc – daca ceva merge, atunci trebuie schimbat.
  De ce acesti ”Tepesi” nu ies ,,in fata” sa explicace aceste tepuiri ? Care sunt argumentele care stau la baza acestor decizii de schimbare in mai bine ?

  (0)
 3. Rebrean

  Dar pe betzivul din Rebra pila lui Romocea cand il schimbati madamme Tabara. Ori nu aveti tupeul sa va impotriviti acestui mic dumnezeu de salaj.

  (0)
 4. Maxim Gagea

  NOII DIRECTORI DE SCOLI sunt ” rotitele”, (sau NOII VATAFI) P.S.D-ului, slugi NUMITE pe post, cu detasare de UN AN SCOLAR ( 2015/2016 ) si bineinteles FARA CONCURS, chemate sa raspunda POLITIC P.S.D-ului !
  Cine analizeaza si NUMESTE PE POST pe noii directori ?…ghici ghicitoarea mea !
  De ce persoanele ” ASPIRANTE ” la un salariu mai mare ( lucru firesc ) , nu ocupa aceste posturi de conducere, pe baza de CONCURS ?…..raspunsul este simplu…pentru ca M.E.N , si inspectoratele teritoriale nu au organizat acest concurs, si nici nu au intentia sa organizeze concursuri pe aceasta tema, deoarece intentia este de a CONTINUA si nu de a ERADICA a aceasta stare de lucruri, pentru ca nu este CONVENABILA din punct de vedere POLITIC !, aceasta stare de lucruri este la nivel …national !
  Ce presupune obtinerea unui post de director scolar prin concurs ?
  Presupune un CONTRACT DE MANAGEMENT pe o perioada de 4 ani, si ofera FISA POSTULUI cu atributiunile si drepturile corespunzatoare, care si APARA pe director de de potentiale ABUZURI conducerii Inspectoratului Scolar, dand posibilitatea partii vatamate sa se apere in justitie, asa cum s-au inregistrat multe cazuri si la noi in judet, cazuri publicate si de presa .
  Iata ca in secolul XXI, intr-o Europa democratica P.S.D-ul actioneaza dupa principiul din epoca socialisto-feudala : -” eu te-am facut…eu te omor „….
  In concluzie persoanele care vremelnic ocupa aceste functii de conducere nu pot avea un proiect de adminstrare scolara care sa se deruleze pe o perioada medie de timp, datorita detasarii obtinute pentru un an scolar, iar daca nu sunt ” cuminti ” sunt rapid schimbate din functie …. de sefii inspectoratului scolar…!
  Cand vor reveni la normalitate ?

  (0)
 5. Trolenborg

  Acolo unde nu sunt pensionari e vorba despre realizarea sau nerealizarea criteriilor de performanta. Daca aveti rabdarea sa va documentati o sa vedeti ca cei care vin sa inlocuiasca sunt toti oameni cu experienta in invatamant, care nu au nicio legatura cu PSD.

  (0)
  • coco

   Trolenborgen iar ai baut ceapa ciorii, au mare legatura cu procesul de pesederizare a lui tovarasa tabara.Si nu vorbi de criteriile de performanta, scara valorilor e inversata de la tatuca iliescu.

   (0)
  • coco

   Ba au legatura cu procesul de pesederizare a tovarasei tabara iar criteriile de performanta sunt pe scara valorilor inversate de la tattuca iliescu.

   (0)
  • tic

   Tolenborgen, are legatura cu procesul de pesederizare al tovarasei tabara.Iar criteriile de performanta le aplica pe scara valorilor inversate de la tatuca iliescu si plagiatorul lui ponta.Fii atent!

   (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.