Ce arii protejate din BN pot fi luate în custodie

Holistic

Agenția pentru Protecția Mediului anunţă deschiderea sesiunii nr. 1/2016 privind depunerea dosarelor pentru preluarea în custodie a ariilor naturale protejate de interes naţional şi comunitar.

La nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud, următoarele arii naturale protejate, participă la sesiunea de încredinţare în custodie:

ROSCI0232 Someşul Mare Superior

ROSCI0393 Someşul Mare

ROSCI0400 Şieu – Budac

ROSCI0333 Pajiştile Sărmăşel – Milaş – Urmeniş

2.210 Poiana cu narcise de pe Șesul Văii Budacului

Limitele GIS ale ariilor naturale protejate de interes național si comunitar, se afla postate pe site-ul Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, la adresa: www.mmediu.ro/articol/date-gis/434.

Dosarele pentru atribuirea în custodie se depun în format hârtie şi electronic la Agenția Națională pentru Protecția Mediului (ANPM) până la data de 01.04.2016 (data înregistrării la registratura ANPM), la sediul din Splaiul Independenței nr. 294, Corp B, Sector 6, București, în cadrul programului de funcționare a Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, respectiv: Luni – Joi  orele 800-1630, Vineri  orele 800-1400.

Informaţii suplimentare cu privire la cele menţionate mai sus pot fi obţinute pe site-ul instituției la adresa: http://www.anpm.ro, sau la Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud, str. Parcului, nr. 20, tel. 0263224064, Serviciu Calitatea Factorilor de Mediu – Arii Protejate.

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Balan Marius- Ecologist B-ta

  Ce arii protejate ? Totul este o gogoasa ieftina lansata incepatorilor. Nu exista nimic protejat in ROMANIA. Totul este interpretabil si penalii din parlament aproba ei cat trebuie defrisat pt. constructii, regimul silvic este de izbeliste, pasunatul la fel, etc. Numai cand vorbim de aria protejata SOMES si SIEU ma umfla rasul. Mai bine ca noi pescarii si ECOLOGISTII nu stie nimeni situatia. Nici un director de APM si nici un primar (POLITRUC) nu a vazut ce am surprins noi. Totul este neputinta, rea- vointa si fariseism. Cu custodia, dati-o eventual armatei CHINEZE, ca numa estia platiti ne mai scapa de gunoaie. Totul este o vorba goala ce vine de la institutii si administratie. Lasati-o BALTA domnilor, ca sunteti platiti de pomana !Altii la rand !

  (0)
 2. Balan Marius- Ecologist B-ta

  Miscati-va din birouri domnilor de la APM , GARDA , CJ, Prefectura si deplasati-va in zona ! Se impune o ancheta serioasa.

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.