Actualitate

18 tineri din județ au început studiile pentru a deveni ofiţeri şi subofiţeri de Jandarmerie

18 tineri din judeţul Bistriţa-Năsăud vor urma cursurile instituţiilor de învăţământ superior şi postliceal în care se pregătesc viitoarele cadre ale Jandarmeriei Române, după ce au fost declaraţi admişi la examenele desfăşurate în sesiunea 2017.

Anul acesta, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa Năsăud şi-au exprimat dorinţa de a deveni ofiţeri şi subofiţeri de Jandarmerie 65 de tineri, pentru susţinerea concursurilor de admitere la unităţile de învăţământ de profil din ţară, informează IJJ BN.


Dintre aceştia, 12 tineri au optat pentru Academia de Poliţie „Al. Ioan Cuza” Bucureşti – arma Jandarmi, unul pentru Academia Forţelor Terestre Sibiu, iar 52 au optat pentru susţinerea examenelor la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni.

În urma susţinerii probelor de concurs, unul a fost declarat admis la Academia de Poliţie „Al. Ioan Cuza” Bucureşti – arma Jandarmi şi 17 tineri au fost declaraţi admişi la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni.

Anul trecut, au fost declaraţi admişi 14 tineri, din care 2 la Academia de Poliţie „Al. Ioan Cuza” Bucureşti – Facultatea de Jandarmi, respectiv 12 tineri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, în total fiind înscrişi 62 de tineri.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS