Despre noi

Timp Online este un proiect editorial început în 2011, an în care ziarul a fost premiat de Alianţa pentru o Românie Curată (ARC). Organizaţia a acordat Cristianei Sabău, fondatoarea ziarului, premiul „Jurnalistul bunei guvernări” întrucât a publicat o investigaţie care a dus la demisia ministrului Muncii, Ioan Botiş.

Timp Online prezintă informaţii din judeţul Bistriţa-Năsăud, acoperind domeniile de interes: social, politic, învăţământ, sănătate, cultură, economie, sport.

Timp Online promovează jurnalismul de calitate şi credibil.

Publicaţia electronică Timp Online este proprietatea SC Timp Online SRL Bistriţa.

SC Timp Online SRL îşi asumă responsabilitatea juridică pentru textele şi imaginile postate. Întreaga responsabilitate pentru opiniile exprimate de terțe persoane în secțiunea de Comentarii le aparţine autorilor acestora.

Reguli pentru comentariile postate în Timp Online

Utilizarea secţiunii de comentarii de pe site-ul timponline.ro reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Timp Online.

După postare, comentariile intră automat în programul de moderare, unde comentariile pot fi moderate (prin eliminarea cuvintelor / frazelor nepotrivite) sau eliminate pentru:

– Conţinut considerat abuziv, ameninţător, agresiv, hărţuitor sau care ar putea încălca drepturile altor persoane (drepturile garantate de Constituţia României).

– Conţinut defăimător, jignitor, obscen, vulgar, care descrie sau instigă la acte de violenţă sau ilegale, amenințări cu moartea.

– Calomnii, insulte, acuzații neprobate către terțe persoane, inclusiv către autorii articolelor, sau administratorului acestei publicații cu privire la conținutul editorial, instigări (la diferite acte) la adresa autorilor articolelor.

– Conţinut prin care se exprimă ura faţă de alţii, prin care se instigă la discriminare de orice fel (referiri la rasă sau etnie, identitate de gen, orientare sexuală, naționalitate sau regiune de origine, religie, boli sau dizabilități, aspect fizic, statut socio-economic, convingeri politice, care încalcă viața privată a persoanei).

– Incitarea publicului, prin orice mijloace, la violenţă, ură sau discriminare împotriva unei categorii de persoane sau împotriva unei persoane pe motiv că face parte dintr-o anumită categorie de persoane definită pe criterii de rasă, naţionalitate, etnie, limbă, religie, gen, orientare sexuală, opinie ori apartenenţă politică, avere, origine socială, vârstă, dizabilitate, boală cronică necontagioasă sau infecţie HIV/SIDA considerate drept cauze ale inferiorităţii unei persoane în raport cu celelalte.

– Inserarea de link-uri cu trimitere la articole aparținând altor publicații.

– Încălcarea reglementărilor GDPR.

– Inserarea de publicitate, anunțuri, oferte comerciale, mesaje electorale fără acordul Timp Online.

– Postarea de comentarii cu numele unor persoane publice, care se dovedesc a fi nereale.

– Postarea de comentarii cu caracter vădit denigrator la adresa unui candidat și/sau a familiei sale, în perioada alegerilor.

Atenție! Comentariile care conțin cuvinte obscene/triviale, expresii injurioase și/sau cu caracter fascist/nazist ori postate de pe IP-uri considerate nesigure, precum și comentariile asemănătoare repetate de pe același IP, considerate atac informatic / amenințare spam la adresa securității site-ului, sunt eliminate automat.

Timp Online își rezervă dreptul de a bana temporar sau permanent un utilizator care încalcă în mod grav și/sau repetat regulile menționate.

Timp Online își rezervă dreptul să modifice/actualizeze termenii și condițiile de mai sus.

GA

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole