Actualitate

232 de elevi au lipsit de la proba obligatorie a profilului, majoritatea de la matematică

Un număr de 232 de elevi dintre cei care s-au înscris la proba obligatorie a profilului din a doua sesiune de bacalaureat nu s-au prezentat la examen, majoritatea dintre ei, 231, lipsind de la matematică.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Bistriţa-Năsăud, Anamaria Leuca, a informat, miercuri, printr-un comunicat, că de la proba de istorie a lipsit un singur elev dintre cei 18 care s-au înscris, iar de la cele două probe de matematică (T1 şi T2), doi, respectiv 229.

Potrivit sursei citate, dintre cei 1196 de candidaţi care urmau să susţină miercuri examenele la cele două discipline, s-au prezentat 964, prezenţa fiind în procent de 91,15%. Niciun elev nu a fost eliminat.

Ultima probă a examenului de bacalaureat 2011 va avea loc vineri când absolvenţii vor susţine proba scrisă la disciplina la alegere a profilului şi specializării. Rezultatele vor fi afişate pe 4 septembrie, iar contestaţiile vor putea fi depuse în aceeaşi zi până la ora 20.00.

Rezolvarea contestaţiilor se va face între 5 şi 6 septembrie, iar rezultatele finale la examenul de bacalaureat 2011, sesiunea de toamnă, vor fi afişate pe 7 septembrie.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.