Sport

5.000 de euro de la CJ, bani şi un apartament de la Consiliul Local pentru Răzvan Martin (FOTO)

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Alexandru Pugna, a anunţat că Răzvan Martin, medaliat olimpic cu bronz, va primi din partea CJ suma de 5.000 de euro, iar primarul Ovidiu Creţu a declarat că halterofilul va fi recompensat de Consiliul Local cu un apartament şi o sumă de bani. Ceilalţi patru sportivi participanţi la JO vor primi şi ei bani.

”La sfârşitul lunii va fi şedinţă de Consiliu Judeţean, iar lui Răzvan Martin îi va fi acordat un premiu în valoare de 5.000 de euro”, a spus vicepreşedintele CJ Alexandru Pugna.

La rândul său, primarul Ovidiu Creţu a precizat că la următoarea şedinţă de Consiliu Local va propune un proiect de recompensare a sportivilor de la CSM Bistriţa participanţi la Jocurile Olimpice de la Londra.

”Va fi un proiect de hotărâre în urma căruia Răzvan Martin va primi cheile de la un apartament, pentru că a spus mereu că îşi doreşte o casă, dar şi o sumă de bani. Tot bani vor primi şi ceilalţi sportivi. Este felul prin care cetăţenii municipiului Bistriţa le spun mulţumesc celor care au fost la Londra”, a spus Creţu.

Subprefectul Ovidiu Frenţ a anunţat că trebuie rezolvate de principiu problemele sportului bistriţean şi, în acest sens, va pregăti un proiect prin care să se constituie un grup de lucru pentru sprijinirea performanţelor sportive. ”Din acest grup de lucru vor face parte autorităţi locale, instituţii şi din afara sportului care ne-au transmis că vor să îşi ofere sprijinul, asociaţii patronale, firme, ONG-uri”, a precizat Frenţ.

Joi, la CSM Bistriţa, sportivilor care au făcut parte din delegaţia României la Jocurile Olimpice de la Londra, dar şi antrenorilor lor, le-a fost oferit ”Trofeul de excelenţă” din partea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret.

Pe pagina noastră de facebook puteţi vedea mai multe imagini!

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.