Sport

Gloria are nouă finale până la baraj

Echipa de fotbal Gloria 2018 Bistrița-Năsăud joacă în prima etapă din play-off-ul Seriei 10 din Liga a 3-a în deplasare cu CSM Satu Mare, sâmbătă 1 aprilie, de la ora 17.00.

Antrenorul Gloriei, Adrian Falub, a declarat într-o conferință de presă că punctele sunt tot ceea ce contează în play-off. ”Pentru noi începe un nou campionat, ce ne-am dorit, să ajungem în play-off, s-a întâmplat. Acum trebuie să ne clasăm în primele două locuri la final ca să putem juca barajul. Nu va fi ușor, Bihor și Satu Mare sunt echipe bune. Începem cu un derby la Satu Mare, echipă care a câștigat cu 5-0 cu Zalău în ultimul meci, a făcut un singur egal pe teren propriu și are cele mai multe goluri marcate acasă. De altfel, am și pierdut acolo, nemeritat, în decembrie. Trebuie să fim foarte atenți și să știm să jucăm, în play-off contează doar punctele. Ne lipsesc Gugu, Vasile, Davordzie, practic coloana vertebrală, dar avem un lot care ne permite să îi înlocuim pe absenți și sunt încrezător. Mergem încrezători, știm că va fi greu, dar asta ne-am dorit, asta avem și trebuie să ajungem la baraj. Sunt mulțumit de program, locul 3 pe care am terminat ne oferă un program mai bun decât locul 2, legat de meciurile de acasă și din deplasare, dar n-am fost așa de interesat pentru că pe orice loc terminam tot cu aceleași echipe trebuia să jucăm, așa că trebuie să facem puncte”.

Atacantul Alexandru Stoica, spune că atmosfera în lot este foarte bună. ”Începe practic un nou campionat, pentru noi sunt nouă finale. Sperăm să terminăm pe primul loc, iar dacă nu, atunci pe locul 2 și să mergem mai departe la baraj”.

Ocupantele primelor patru locuri în Seria 10 a Ligii a 3-a la fotbal, în ordine FC Bihor Oradea, CSM Satu Mare, Gloria 2018 Bistrița-Năsăud și Lotus Băile Felix, au intrat în play-off, care se va juca în format tur-retur-tur, cu un total de 9 etape. Primele două clasate în play-off vor disputa două runde de baraj pentru promovarea în Liga a 2-a. Mai întâi, în dublă manșă, locul 1 din Seria 10 va întâlni locul 2 din Seria 9, iar locul 2 din Seria 10 va juca împotriva locului 1 din Seria 9. Învingătoarele vor disputa o dublă manșă decisivă pentru promovare.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.