Actualitate

9 străzi și un pod, în lucru la Prundu Bârgăului prin Programul ”Anghel Saligny”

La Prundu Bârgăului, prin Programul Național ”Anghel Saligny”, au fost asfalți 3,2 km pe 22 de străzi din comună, iar în prezent se lucrează la modernizarea a 9 străzi și construirea unui pod.

Primarul comunei Prundu Bârgăului, Doru Crișan:

”Stimați cetățeni,

Modernizarea drumurilor nu înseamnă doar asfalt, șanțuri și marcaje, ci aduce cu sine numeroase avantaje care contribuie la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor. Din acest motiv, una dintre preocupările mele permanente a fost îmbunătățirea infrastructurii locale.

Anul acesta am făcut alți pași semnificativi pentru a asfalta toate drumurile din comună și am reușit să accesăm două finanțări prin programul Anghel Saligny. Astfel, am reușit să obținem și să implementăm o finanțare de 3,3 milioane de lei, iar acum ne aflăm în plină execuție a celui de-al doilea proiect, cu o finanțare de 5,6 milioane de lei. Acest efort susținut urmărește să consolideze și mai mult infrastructura noastră rutieră.

Primul proiect, pe care l-am finalizat deja, a vizat asfaltarea unor tronsoane de drumuri pe care nu am reușit să le finalizăm prin celelalte programe de finanțare. Astfel, a fost asfaltată o suprafață totală de 15.200 mp, (3,2 km de drumuri) pe 22 de străzi din comună.

Lucrările au inclus îmbrăcăminți asfaltice, acostament, șanțuri și rigole din beton, aducând o schimbare semnificativă în mobilitatea locală.

Al doilea proiect, aflându-se în prezent în curs de execuție, se concentrează pe modernizarea a 9 străzi și construirea unui pod esențial. Odată finalizat, proiectul va aduce asfalt pe 3,2 km de drumuri și un pod nou, de 16 ml, peste râul Secu.

Cu mândrie și satisfacție, vă pot spune că finalizarea acestor proiecte va marca modernizarea completă a tuturor drumurilor din comuna noastră. Investiția în drumuri moderne nu este doar o investiție în infrastructură, ci și în viitorul comunității.

Vă asigur că administrația locală depune toate eforturile necesare pentru a asigura implementarea cu succes a acestor proiecte. Apreciez sprijinul și răbdarea dumneavoastră pe parcursul acestui proces”.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.