Actualitate

Mircea Archiudean, candidatul PER la Primăria Bistrița: Acestea sunt atuurile mele

(FOTO-VIDEO) Managerul Proterm Line, Mircea Archiudean (40 de ani), candidează pentru funcția de primar al Bistriței din partea Partidului Ecologist Român (PER). Sloganul său este ”Un primar pentru un oraș PERfect”.

Nu sunt un om politic, sunt un om de afaceri. Bistrița este orașul în care am crescut, în care m-am dezvoltat ca om, în care mi-am întemeiat o familie, am construit o afacere. Nu o să vin cu tot felul de clișee de genul ”Vreau schimbare” sau ”Vreau să întinerim Bistrița”, ci vă spun simplu că vreau să trăiesc decent în orașul nostru și să impun anumite standarde care mi se par firești într-un mediu urban. Deși inițial am ales să candidez independent, am hotărât să merg cu PER din două motive. În primul rând, am realizat că șansele unui candidat independent sunt foarte mici în lupta cu actuala clasă politică. În al doilea rând, PER este mult mai apropiat de profilul meu, este un partid care nu s-a remarcat prin fapte de corupție. Voi lupta pentru Primăria Bistrița și îmi doresc ca împreună cu cetățenii să ecologizăm cu adevărat clasa politică” – Mircea Archiudean

Mircea Archiudean va deschide lista ecologiștilor la Consiliul Local Bistrița. ”Estre un om cu caracter puternic, are o personalitate de învingător, este un om fain”, l-a prezentat președintele PER BN, Teodor Mârza.

Vârsta este un atu, în primul rând, faptul că nu am făcut politică până acum, că vin din mediul privat, este un alt atu. PER cred că poate reprezenta interesele cetățenilor mult mai bine decât alte partide, bistrițenii și-au exprimat în ultima vreme tot mai mult intereseul față de proiecte care se regăsesc în ideologia ecologistă” – Mircea Archiudean

Fostul lider al PER BN și consilier municipal Alexandru Toniuc i-a mulțumit lui Mircea Archiudean pentru că s-a alăturat echipei PER: ”Mărturisesc că a fost ideea mea de a îl convinge pe Mircea Archiudean să se alăture echipei PER și nu mi-a fost ușor să îl conving. Mi-a spus că îl interesează să facă ceva pentru comunitate, să se implice și că a pornit la drum ca independent. I-am spus: ”Aici este locul în care oamenii independenți se întâlnesc”. Am fost tot timpul independenți de partidele mari, dar am fost tot timpul dependenți de pasiunea pentru problemele concetățenilor noștri”.

1 mircea archiudean 19 apr 16 2 toniuc archiudean 19 apr 16 3 archiudean marza per 19 apr 16 4 mircea archiudean 19 apr 16

38 comentarii

    • Incepe timpul schimbarilor. Pana la urma unii se pensioneaza si vin tinerii din urma. Cred ca este de asemenea inceputul sfarsitului pentru colegii de generatie a lui Gica Petrescu.

  • Și-o găsit și Archiudean până la urmă partidul PERfect pentru el. Alături de alunecoși ca Toniuc sunt sigur că are un viitor strălucitor ca iepure PSD-ist.

    • Mosule mai bine te-ai apuca de treaba in alde,ca vine campania, sau ai ramas fara functie ???? Ce-i drept ai mai mult timp acum

    • Ce legatura are faptul ca Mircea Archiudean vrea sa blocheze tot orasul introducand tot traficul greu (poluare, vibrati, zgomot….) prin mijlocul orasului cu ”alde”?

    • Are legatura cu faptul ca matalute , Mosule , cam furi curent cu traficul tau imaginar. Mai bine ai muncii ceva in timpul asta pe la consiliu

    • alien uitate si tu la ce prostie vrea sa faca cel pe care i-l susti tu cu ”drumul ocolitor pentru trafic greu” prin mijlocul orasului.
      Sau poate ca esti strain (alien) de ce vrea sa faca favoritul tau.
      Despre ”alde”, nu am inca simpati pentru candidati, vreau sa vad fiecare cu ce se prezinta. Despre curent, am inchis geamunul asa ca nu mai este curent :o)))

  • D-le candidat ARCHIUDEAN. Sunteti tanar si cu adevarat nu aveti experienta politica. V-ati intrebat de ce ramasitele din defunctul PER umbla in mare viteza pe ultima suta de metri dupa D-vs ? Ei care si- au dat afara dupa model comunist doi CONSILIERI LOCALI ce garantii v-au oferit ca nu o sa patiti ceva asemanator. Per-ul nu este ceea ce credeti . Dupa 7-8 ani de cand l-am descoperit si eu, sa stiti ca s-a CURVIT nepermis . Actualii reprezentanti nu mai au preocupari pt. conceptul de ECOLOGIE POLITICA. Sunt niste simpli papusari care au anulat 2300 de voturi ale bistritenilor care au votat BRADUL. Au procedat mai josnic decat pepededeul puscariasului ( diaconescu ). Regret ca nu ati ramas INDEPENDENT si ati facut o alegere proasta. Va spune un cunoscator care a fost implicat direct in constructia unui mic partid care a devenit unul ROSU nu VERDE.

  • E reconfortanta aparitia unor figuri noi in spatiul public bistritean. De cei vechi ne-am cam saturat cu certurile lor permanente. Iata ca se poate face politica si cu zambetul pe buze, dincolo de incruntari si incrancenare. Ramaneti in continuare asa si aveti votul meu. O gura de aer proaspat de care era nevoie.

    • Doamna draga din experienta mea va spun ca tehnic nu are cum sa scoata peste 2 procente. adica 2 procente e mult. Toniuc a scos constant 1procent si ceva. In situatia asta figura proaspata Archiudean va face exact joculpentru care a fost adus: sa ia voturi de la creduli si le risipeasca. In timp ce cel mai bine clasat candidat al opozitiei, in cazul acesta Dolha va pierde procente. De fapt Archiudean al dvs e doar un iepuraș. Mare pacat ca a acceptat.

  • Toate voturile date candidatilor PNTCD , PER , M10 , UNPR , se duc la PSD prin redistribuire . Cei care voteaza cu aceste 4 partide , voteaza practic cu PSD-ul . Daca nu avem o prezenta masiva la vot , bistritenii vor avea numai de pierdut . Pacat , mare pacat .

    • Domnilor sunteti total dezimformati. Conform ultimelor sondaje Vasile Moldovan are ca incredere de vot 19-21%, fiind al doilea dupa Mr. Cretzu care sta pe 29-32%, pe locui trei supriza Dolha cu 12% , toate astea pe un sondaj neponderat ………………………….In concluzie TOTI CONTRACANDIDATII LUI CRETU SUNT IEPURI IN AFARA de MOSUL VASILE MOLDOVAN, care dureros este al doilea , deci si dolha este un iepure………………………………cu Chereji in echipa ,alt iepure cu barba . Reuniunea babaciunilor la balul alegerilor

    • Pentru vandamme

      Este intradevar o surpriza faptul ca Dolha a reusit sa ajunga pana locul 3 in sondaje.
      Deobicei oameni nu voteaza ”purtatori de vorbe” pentru functia de primar,
      votanti cauta oameni practici care sa fi facut ceva in viata lor.
      Dolha este mai potrivit pentru parlament unde nu se cere sa fi om practic.

    • Ganditorule , vezi ca ti-a cazut cortul de la big, suflat de vant. Da ,da acolo unde adunai semnaturi . A lui Dolha ii inca pe pozitie, pentru ca ii mai bine ancorat in realitate

    • Pentru ”sustinatorul”, Rau a-ti mai ajuns daca acum sunteti nevoiti sa locuiti in corturi. Sa nu i-mi spui ca va dat afara din sediu partidului buldogul de Blaga.

  • D-le Alex; mare scofala ati postat. M-am dus si eu acolo la CASA de CULTURA cand a venit Diaconescu si am facut un schimb de calendare si carti de vizita. Ce era asa de grav ? Atunci acest soricel al politicii sudiste se erija intr-un luptator al ciocoilor din marile partide. Important este ca eu am ramas la VERZI si nici o clipa nu ma gandesc la altii. A fost o curiozitate sa vad ce poate acest Diaconescu. (era la vremea respectiva), acuma m-am lamurit, dar nu am ce sa regret ca am stat un minut de vorba cu un om pana la urma.Astept si alte imagini, cu lucruri adevarate de voluntariat facute de mine. Si poze de felul acesta sunt cu gramada daca vreti cu adevarat sa le vedeti. Mai cautati !

  • Il cunosc pe mircea archiudean. Este un om corect ,sincer si onest. Ii urez succes si in cazul in care nu va reusi sa fie noul primar al Bistritei tot va fi un castig pentru consiliul local.

  • auzi la OVidiu Florian, cum sa mearga voturile PNTCD la USL? esti dus cu pluta? PNTCDUL nu vrea sa vada partid de stanga la putere

  • Dragi analisti care folositi termeni sofisticati gen sondaj ponderat sau neponderat si alte sofisme. Am si ei o intrebare. De ce face Cretu atat de multe actiuni pe care nu le-a facut in ultimii ani? Iese intre oameni, face audiente online, etc. O face impotriva lui Moldovan? Sa fim seriosi, nu a facut-o in 2012 cand concurau direct. Impotriva lui Archiudean? Sa fim seriosi. Impotriva independentului Seserman? Mai ramane unul, pe care va place, nu va place, se descurc a foarte bine intre oameni si multi dintre cei cu care discuta sunt oameni de toate varstele care spun ca ce e prea mult e prea mult.

    • Da, Cred ca stiu de cine este vorba. Aici este vorba de Gheorge Hagi.

      Toata coletia asta de candidati nu face doi bani.

    • In sfarsit cineva are curajul sa se semneze , RESPECT CRISTIAN MUNTHIU. Spre deosebire de mata , fosti colegi din pnl inca comenteaza la protectia anonimatului .Nu-i asa „ganditorule”, toata lumea te-a recunoscut , cand vorbesti urat de dolha prietenul tau din Malut.
      Domnu’ MUNTHIU care este faza cu zvonul care circula prin targ despre o asociatie de locatari care au ramas fara apa curenta in locuinte, dupa ce administratorul a ciordit banii locatarilor , in loc sa plateasca utilitatile. Cica ar fi poze facute cu incidentul, poze care vor aparea.
      Ce sa faci ???Te bagi in troaca te mananca PORCII.

  • Funny. Asta e ca-n bancul cu Natașa. Am făcut o grămadă de lucruri la viața mea, da administrator de asociatie de locatari n-am fost, da cine știe. E o idee bună, poți ajunge directror media, consilier local, director, din această funcție, așa că, merci pentru sfat. Metoda asta de încerca să închizi „tastatura” celor care-ți deranjează „pupilul” este cam copilărească, ca să nu spun mai mult. „In 26 s-ar putea să dau o butelie de vin dar in 6 vei da tu una.” În rest „Roll over Beethoven”.

    • Plati ai facut mai putine, catre oamenii care ti-au muncit la casa si prin casa directore Munthiu.

  • Cine se scuza , SE ACUZA. Munthiu stai usor ca te afunzi. De taceai filozof ramaneai . Acum e tarziu si mirosul de cotet ramane

  • Domnul Munthiul , jura ca nu ai locuit niciodata la bloc !!!!! Atat vreau sa aud.Cat despre restul cum zicea vasile , te cam afunzi daca te misti……..:)

  • Domnul Deputat Dolha s-a inconjurat de oameni de factura slaba si caracter indoielnic, speram sa nu il afecteze prea tare in campanie. Poate in ceasul al 12-lea sa se descotorosesca de ei.

    Succes Domnu Dolha

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS