Actualitate

Radu Moldovan a votat ”pentru continuarea proiectelor de dezvoltare”

Președintele PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, care candidează pentru un nou mandat de șef al Consiliului Județean, fiind primul pe 5 radu moldovan votare locale 2016lista partidului, a votat la Liceul cu Program Sportiv împreună cu soția sa Voichița și fiica sa Beatrice.

”Am votat pentru continuitate, pentru continuarea proiectelor de dezvoltare a județului Bistrița-Năsăud, pentru o echipă care a arătat că poate, că știe ce are de făcut și că este pregătită să dezvolte în continuare județul. Îmi doresc foarte mult ca oamenii care s-au născut, au crescut și trăiesc pe aceste meleaguri să poată să spună cu mândrie acetor locuri ”acasă”, a spus el la ieșirea de la urne.

Președintele CJ este încrezător că oamenii vor ieșit la vot. ”Sunt convins că Bistrița va urca în situația prezenței la vot, avem cetățeni cu spirit civic și de fiecare dată am fost peste medie. Trebuie să luăm în calcul și faptul că foarte mulți oameni sunt plecați la muncă în străinătate. Sute de oameni sunt plecați la diferite munci, în mod special în Germania”, a adăugat Radu Moldovan.

1 radu moldovan votare locale 2016 2 radu moldovan votare locale 2016 3 radu moldovan votare locale 2016 4 radu moldovan votare locale 2016

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS