Actualitate

Bicicliştii şi căruţaşii au primit veste reflectorizante din partea poliţiştilor

Campania s-a defăşurat pe DN 17, existând mai multe puncte în care au fost prezenţi poliţiştii, începând cu Tiha Bârgăului, Prundu Bârgăului, Unirea, Livezile, Viişoara, Sigmir, Şieu Măgheruş, Galaţii Bistriţei, Beclean, dar şi alte locaţii.

Serviciul Rutier, Secţiile de Poliţie Rurală şi Consiliile locale ale comunelor din judeţul Bistriţa-Năsăud au desfăşurat în 4 octombrie o campanie de prevenire a accidentelor rutiere produse pe fondul neechipării corespunzătoare a conducătorilor de mopede, de vehicule cu tracţiune animală şi a bicicliştilor pe DN 17.  Poliţiştii au împărţit aproximativ 300 de veste reflectorizante.

Campania de prevenire iniţiată de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud pe raza judeţului are drept scop reducerea victimizării populaţiei prin accidente de circulaţie produse ca urmare a nerespectării prevederilor legale privind echiparea corespunzătoare cu elemente fluorescent-reflectorizante şi lumini pe timp de noapte sau în condiţii meteo nefavorabile.

Echipajele de poliţie rutieră au împărţit participanţilor la trafic vizaţi veste reflectorizante, dar şi sfaturi şi recomandări privind circulaţia în siguranţă pe drumurile publice, informează IPJ BN.

Cetăţenii au fost receptivi la recomandările poliţiştilor, care au urmărit astfel să îi conştientizeze că echiparea corespunzătoare a lor şi a vehiculului, pe timp de nopate sau condiţii meteo nefavorabile poate fi decizia care le salvează viaţa.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS