Sport

Primul amical al iernii pentru Gloria Bistriţa: 0-0 cu Voinţa Livezile

Meciul de pregătire care a avut loc sâmbătă, 21 ianuarie, a fost un bun prilej pentru antrenorul Nicolae Manea de a vedea la lucru o serie de jucători aflaţi în probe. Vezi imagini de la jocul disputat pe zăpadă!

Partida dintre liderul seriei de vest a ligii secunde şi ocupanta locului 12 în Seria a 6-a a Ligii a III-a s-a disputat pe terenul 2 din cadrul Complexului Sportiv Gloria, şi s-a încheiat cu un scor alb, 0-0, ca şi zăpada pe care s-a jucat.

În acest meci pentru Gloria au evoluat doar jucători tineri, de la echipa a doua sau aflaţi în probe.

În repriza secundă, atacantul Bogdan Faur (ultima oară la Unirea Dej) a suferit o dislocare a umărului, în fapt o recidivă a unei accidentări mai vechi, şi nu a mai putut continua jocul.

Arbitrul întâlnirii a fost chiar antrenorul Nicolae Manea. ”Nici Michel Vautrot (arbitrul finalei Cupei Campionilor Europeni de la Sevilla din 1986, dintre Steaua şi FC Barcelona – n.r.) în vremurile bune nu arbitra aşa de bine”, a glumit Manea cu cei aflaţi pe margine.

Gloria Bistriţa în prima repriză: Popa – Traşcă, Macarie, Isac (fost la Victoria Brăneşti), Archiudean – L. Kovacs, Stuparu, Fizeşan, Şomodi – R. Stan, Stephane (Coasta de Fildeş).

Gloria Bistriţa în repriza a doua: V. Niculescu – Țârcă, Homei, Peica, Sîmplăcan – Dobrea, Stuparu, Patca, Şomodi – Rogozan, Faur (Stephane).

Voinţa Livezile: Voivod – Budăcan, Nap, Helvig, Bugnar – Şteţco, Gotea, Marc, Blaji – S. Rus, Buta. Pe parcurs au intrat: Istrate, Albuţ, A. Moldovan, A. Rus, Kinsley. Director tehnic Constantin Sava.

Echipa antrenată de Nicolae Manea se va pregăti în continuare la Bistriţa, iar între 2 şi 15 februarie are programat un turneu în Antalya.

Fundaşul Ionuţ Peteleu şi atacantul Albert Voinea au fost convocaţi la reprezentativa Under-20 a României, care efectuează un stagiu de pregătire în Antalya (22 ianuarie-2 februarie). În această perioadă, ”tricolorii” mici, aflaţi sub comanda lui Emil Săndoi, vor susţine şi cinci jocuri de verificare.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS