Social

Mulţi au fost, a rămas doar una. Şi tot în echipa mov

Dintre numeroşii concurenţi din Bistriţa-Năsăud care şi-au încercat de data aceasta şansele în concursul „Chefi la cuţite” a rămas unul singur. Este vorba de Iulia Sălăjan din Prundu Bârgăului care va face parte din echipa mov a lui chef Cătălin Scărlătescu.

Au părăsit mai întâi concursul Florile Dumitrene, Cătălina Neculai şi Ioan Larionesei din Sîngeorz-Băi, ei fiind urmaţi de Anca Pintican din Prundu Bârgăului, stabilită în Spania, Jenica Forfotă din Bistriţa Bârgăului şi Elena Rus din Tiha Bârgăului. Ea a ajuns până la faza pregătirii unui desert la rece. A făcut o pară umplută cu mascarpone, piper roşu, şofran, chili şi gimbir. „Am ajuns până aici, înseamnă că sunt şi eu bună!” a spus Elena.  Preparatul nu le-a plăcut chefilor. Ea nu a mai trecut în etapa următoare.

Iulia Sălăjan, manager la SPA Prundu Bârgăului, este originară din Şimleul Silvaniei şi s-a remarcat, încă de la prima apariţie, printr-un exces de vulgaritate, aşa cum am scris AICI. 

2 comentarii

  • E un show… trebuie persoane dispuse sa faca asta. E cu bip-uri, oricum. Iar noi o sa ne stafidim in fata tembelizorului, intelegand care ce vrea. Ei fac raiting, noi pierdem timpul. Quid pro quo!

  • Lasati naibii echipa mov. Va invit la echipa VERDE la strans de peturi si la plantari. Succesul este garantat. Participantii vor primi cate o pereche de manusi si 2-3 saci. Cine este iubitor de pescuit poate sa doneze si vreo 10– 20 lei pentru marea populare cu crap, caras, platica a raurilor din BN care se fa produce foarte curand. Va asteptam cu drag.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.