Sport

Gloria a încheiat cu o remiză stagiul din Antalya

În ultimul joc-test din Turcia, care a avut loc marţi 14 februarie, Gloria Bistriţa a terminat la egalitate cu Skovbakken Aarhus, ocupanta locului 8 în seria de vest a Ligii a III-a din Danemarca.

În minutul 30, Marius Curtuiuş a deschis scorul pentru Gloria, care a condus la pauză cu 1-0. În repriza a doua, danezii au egalat prin Christian Roost (57) şi meciul s-a încheiat nedecis, 1-1.

Antrenorul Nicolae Manea a mizat pe: Greab – Țârcă, Traşcă, Isac, Şomodi – Pădurariu, Rogozan, R. Stan, Marcos – A. Voinea, Curtuiuş.

Pe parcursul partidei au intrat şi ceilalţi jucători din lot.

Delegaţia bistriţeană revine miercuri în ţară.

Amicalele Gloriei în Antalya: 7-1 cu FC Widnau (liga regională din Elveţia, goluri Cafasso, V. Năstase, R. Stan, Rogozan-2, D. Stan-2), 1-1 cu FC Okjetpes (nou-promovată în prima ligă din Kazahstan, gol Cafasso), 2-4 cu Metalurg Zaporoje (liderul ligii secunde din Ucraina, goluri Anton şi Curtuiuş), 0-1 cu Gaz Metan Mediaş (locul 11 în Liga I), 1-1 cu FC Botoşani (locul 7 în Seria I a Ligii a II-a, gol Curtuiuş), 1-3 cu FC Paksi (locul 8 în prima ligă din Ungaria, gol A. Voinea), 1-1 cu Skovbakken Aarhus (locul 8 în seria de vest a Ligii a III-a din Danemarca, gol Curtuiuş).

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.