Social

Salbă de medalii pentru chef Nina Rus de la Păstrăvăria Romuli la Festivalul Peștelui Durabil

Bucătari din toată ţara s-au întrecut la Sibiu la Festivalul Peștelui Durabil, considerat cel mai important eveniment culinar dedicat meniurilor gătite cu speciile de pește, iar chef Nina Rus de la Păstrăvăria Rin Romuli a reuşit să impresioneze juriul cu talentul său şi să obţină nu mai puţin de patru medalii.

Demonstrațiile culinare s-au făcut live, în incinta Hotelului Ramada din Sibiu, iar preparatele au avut la bază doar peşte crescut în apele din România și scoici recoltate din mare. Competiția s-a desfăşurat pe trei categorii ale concursului: A – specii de pește din Marea Neagră, B – specii de pește din Dunăre, C – specii de pește din apele de munte, la care a concurat şi Nina Rus. Ea a reuşit să obţină o medalie de aur și două de argint, în timp ce Păstrăvăria Rin a fost răsplătită cu o medalie de aur.

Aurul pentru Păstrăvăria Rin a venit după ce juraţii au fost încântaţi de cele patru feluri, respectiv un starter, o supă, un fel de bază şi un desert, pentru o persoană.

  

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.