Politică

Ungur nu dă de mâncare poporului de 1 Mai, ci în 7 iunie, ca să nu uite cine l-a hrănit!

Lucian Adrian Ungur anunţase că, de 1 Mai, va oferi gulaş oamenilor muncii la Baza de agrement MHC, administrată de Nelu Şomodean. Numai că, după îndelungi calcule făcute cu noul lui partid, a ajuns la concluzia că, până la alegeri, poporul s-ar putea să uite cine i-a dat de mâncare.

Ca urmare, de 1 Mai, poporul nu are decât să mănânce ce are pe acasă fiindcă Ungur a amânat prepararea gulaşului pentru data de 7 iunie. Abia atunci poporul e invitat la MHC să mănânce ce i se va da de pomană. Având în vedere viteza cu care se răzgândesc unii, ne aşteptăm ca meniul să fie şi el schimbat.

Cum în 10 iunie suntem chemaţi la vot, candidatul PP-DD speră probabil că electoratul nu va uita gustul mesei gratuite şi va pune ştampila, recunoscător, pe cel care l-a hrănit odată şi bine.

Anunţul potrivit căruia marea degustare populară are loc pe 7 iunie la Baza de agrement MHC încă administrată de Nelu Şomodean a fost făcut la lansarea candidaţilor PP-DD, duminică, de către Ştefan Todea, preşedintele formaţiunii.

Aşadar, de 1 Mai, pofta-n cui!

Cristiana Sabău

4 comentarii

  • meniul cuprinde si inghetata si iaurt ?se dau si pixuri ?poate sa vina si cei din Ciceu Corabia la ”vestitul ospat”?

  • MAI LASATI MANCAREA ! CERETI CEVA MAI UTIL PT TOTI.LOCURI DE MUNCA SI SALARII DECENTE ‘ATUNCI TOTI O SA AVEM O VIATA MAI BUNA .NU TRAIESTI DOAR CU O MASA INTR-O ZI DATA DE ORICINE AR FII CEL CE O OFERA.DA RECUNOSC D-NUL UNGUR E DE APRECIAT A AJUTAT MULTA LUME .NUMAI CA SUNT PREA PUTINI CA SI DANSUL.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.