Actualitate

Elisabeta Ilovan rămâne consilier al prefectului Ani Bob

Deşi avea dreptul să iasă la pensie, Elisabeta Ilovan, fost director în cadrul Instituţiei Prefectului Bistriţa-Năsăud, a fost invitată să rămână consilier al prefectului Ani Bob, iar domnia sa a acceptat să sprijine noul demnitar în perioada următoare, una destul de dificilă din cauza alegerilor.

Mihaela Dobra, şeful Cancelariei prefectului Ani Bob, a declarat, joi, pentru publicaţia noastră că, în aceeaşi zi, a fost definitivată echipa cu care prefectul va lucra în perioada următoare.

În afară de Mihaela Dobra, care are experienţă administrativă încă de pe vremea prefectului Szilagyi Ioan, şi Elisabeta Ilovan s-a alăturat Cancelariei în calitate de consilier. Totodată, prefectul a ales-o consultant pe Alina Sângeorzan şi secretar pe Marcela Fechete.

Potrivit Mihaelei Dobra, fostele colaboratoarele ale ex-prefectului Cristian Florian, respectiv Alina Pop, Alina Peter şi Sorina Drecşan nu mai lucrează în instituţie.

„Ne bucurăm că doamna Elisabeta Ilovan a fost de acord să rămână în echipa prefectului Ani Bob. Urmează o perioadă grea, cu alegeri şi avem nevoie de experienţa domniei sale”, a spus Mihaela Dobra.

Cei care fac parte din Cancelaria prefectului sunt angajaţi cu durată determinată. Activitatea lor se încheie odată cu cea a demnitarului.

Cristiana Sabău

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.