Actualitate

Mamă amendată cu o sută de lei de Poliţia Locală fiindcă băiatul ei mâzgălea afişele electorale

O femeie din Bistriţa a fost amendată cu o sută de lei de Poliţia Locală fiindcă băiatul ei de zece ani a fost surprins, zilele trecute, în timp ce mâzgălea afişele electorale de pe un panou amplasat în Piaţa Sfânta Ana din oraş.

Potrivit unui comunicat al  Poliţiei Locale, Ana M. din Bistriţa a fost amendată cu o sută de lei întrucat nu a „întreprins masurile ce se impun pentru impiedicarea fiului ei minor, în vârstă de 10 ani, de la fapte antisociale”.

Potrivit sursei citate, Alexa Vasile M. a fost surprins de poliţiştii locali mâzgălind afişele electorale cu fotografiile candidaţilor la funcţii de aleşi locali amplasate pe un panou din Piaţa Sfânta Ana.

Dat fiind faptul că minorul nu putea fi sancţionat, mama lui a primit amendă de 100 de lei în temeiul Legii nr. 61/1991.

În municipiul Bistriţa, sunt amplasate panouri electorale în 16 locuri, acestea având câte 12 panouri numerotate. Primul aparţine PNŢCD, urmează USL, Partidul Socialist Român, PP-LC, UDMR, UNPR, PRM, Alianţa Civică Democrată a Romilor, PER, Tiberiu Cămăraş (independent), PP-DD şi PDL.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS