Politică

Reclamaţie la BEJ împotriva preşedintelui unei secţii de votare din Domneşti pentru afirmaţii defăimătoare la adresa candidatului USL

Susana Poptean, preşedintele unei secţii de votare din Domneşti, a fost reclamată la Biroul Electoral Judeţean Bistriţa-Năsăud pe motiv că ar fi făcut „afirmaţii defăimătoare” la adresa candidatului USL la funcţia de primar al comunei Mărişelu.

Reclamaţia a fost făcută de USL Bistriţa-Năsăud care a sesizat BEJ că la secţia de votare nr. 2 din Circumscripţia electorală nr. 30, din localitatea Domneşti, comuna Mărişelu, preşedintele secţiei de votare, Susana Poptean, a făcut „afirmaţii defăimătoare la adresa candidatului USL la funcţia de primar al comunei Mărişelu”.

„Afirmaţiile defăimatoare au fost făcute în prezenţa următorilor martori: Măgeruşan Măriuca, Moldovan Andrei”, se arată în comunicat.

Contactată telefonic, preşedintele Biroului electoral nr. 30, Cristina Andrieş, a declarat că s-a deplasat la faţa locului ca să vadă despre ce este vorba.

„La un moment dat, s-a creat aglomeraţie în secţia de votare, iar doamna preşedintă a încercat să restricţioneze accesul unor persoane ca să poată să se desfăşoare corect procesul de votare. Momentul a coincis cu apariţia candidatului USL cu care a avut un schimb de replici. Nu s-au jignit, doar a fost un moment mai tensionat. Am calmat spiritele şi totul a reintrat în normal. Cred că mai mult a fost vorba de o neînţelegere şi de un moment tensionat. Acum totul e în ordine”, a declarat Andrieş.

Candidatul USL la funcţia de primar al comunei Mărişelu e Dumitru Buta (PNL).

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.