Actualitate

Bărbat din Jelna, căutat de polițiști, jandarmi și ISU, găsit teafăr. Ce i s-a întâmplat

Poliția, Jandarmeria și ISU au desfășurat căutări pentru găsirea unui bărbat din Jelna. Doi polițiști de la Secția 1 Rurală Bistrița l-au găsit pe bărbat teafăr, după câteva ore de căutări.

Aseară, în jurul orei 22.30, nepoata unui bărbat de 58 de ani din Jelna, a alertat Poliția cu privire la faptul că unchiul ei a sunat-o și i-a spus că s-a răsturnat cu mașina, însă nu știe unde se află. Ulterior, acesta nu a mai răspuns la telefon.

Polițiștii au declanșat de îndată căutările pe ruta Bistrița-Orheiul Bistriței, întrucât, conform spuselor familiei, bărbatul trebuia să parcurgă acest drum.

De asemenea, au fost solicitate în sprijin efective ale Jandarmeriei Bistrița și Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

În urma căutărilor, în jurul orei 01.00, doi polițiști de la Secția 1 Poliție Rurală Bistrița l-au găsit pe bărbat teafăr, pe raza localității Cetate.

El le-a explicat polițiștilor faptul că, în timp ce conducea un autoturism, i s-a făcut rău, a pierdut controlul și a ajuns într-un șanț. Nu a fost rănit, însă la un moment dat a leșinat.

Sursa: Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS