Actualitate

Ce a pregătit Cofetăria Cristina pentru nunțile anului 2020 (FOTO)

Cofetăria Cristina a pregătit pentru nunțile anului 2020 o gamă variată de dulciuri pe care le puteți admira și chiar gusta la Bistrița Mariage Fest, târg de nunți care are loc la Hotel Metropolis.

Managerul Cristina Istrate ne-a spus că anul acesta cofetarii au pregătit în premieră ”Red Velvet”, un tort cu mascarpone, cu cremă de brânză, având blatul cu unt și zmeură.

Tot în premieră, Cofetăria Cristina a mai făcut un mousse de ciocolată albă și afine, respectiv de ciocolată cu lapte și blat de bezea.

”În continuare ne axăm pe mousse-uri cu frișcă naturală, cu ciocolată, creme făcute de noi, produse cât se poate de naturale. Avem și torturile de prezentare realizate de decoratoarele noastre, trei la număr, care au mână liberă să aleagă modelele pe care le doresc. Chiar sunt spectaculoase. Fiecare și-a pus amprenta cum a vrut”, a spus ea.

De asemenea, dacă aveți de organizat orice eveniment puteți să vă gândiți și la un aranjament cu fructe sculptate.

”Fiecare vrea ca evenimentul lui să fie unic și atunci sigur că noi ne mulăm pe cerințele și dorințele clienților. Îi așteptăm la târg să vină și să își aleagă variante de torturi, de prăjituri, de candy-bar cu fructe și prăjituri. E atât de multă diversitate, iar noi suntem deschiși la orice își doresc viitoriiu miri”, a spus Cristina Istrate.

Cei care încheie contracte pe durata târgului beneficiază de o reducere de 10%.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS