Social

Tragedie la Agrieșel: Bărbat decedat după ce a fost prins sub un buldoexcavator

Polițiștii cercetează împrejurările în care un bărbat în vârstă de 64 de ani, din județul Maramureș, a decedat în localitatea Agrieșel, comuna Târlișua.

”Conform verificărilor efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat faptul că în această dimineață, în jurul orei 10.30, un bărbat care manevra un buldoexcavator a pierdut controlul acestuia, cel mai probabil din cauza terenului alunecos, ar fi încercat să sară, dar a fost prins sub utilaj. În urma accidentului, din păcate, bărbatul a decedat. A fost identificat de polițiști ca fiind în vârstă de 64 de ani, din Suciu de Sus, județul Maramureș. Continuă cercetările în acest caz polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care a avut loc evenimentul”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

”Echipajele medicale ajunse la fața locului au găsit un bărbat cu leziuni incompatibile cu viața și, din păcate, au constatat decesul acestuia la locul solicitării. Nu s-au impus manevre de resuscitare”, a precizat Serviciul de Ambulanță Județean.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.