Actualitate

Anunțul Policlinicii Bistrița pentru cei care doresc consultații la distanță, analize și radiografii

Policlinica Bistrița a publicat datele de contact la zi ale medicilor, pentru realizarea consultațiilor la distanță: ”Deoarece medicii noștri s-ar putea să fie deja într-o consultație la distanță în momentul în care doriți să îi contactați, vă rugăm să le trimiteți un SMS cu textul „rog consultație” în programul de lucru și vă vor suna înapoi de îndată ce sunt disponibili. Pentru informații suplimentare puteți suna la 0263.239.048 sau ne puteți scrie la policlinica@sjub.ro”.

Alte precizări:

”Restul regulilor stabilite prin contractul cu Casa de Asigurări Bistrița-Năsăud rămân valabile, în sensul că pacienții noi (care nu se încadreaza la Anexa 13, control, control externare etc.) au în continuare nevoie de biletul de trimitere din partea medicului de familie, pe care il vor transmite electronic medicului specialist în momentul consultației la distanță (și medicii de familie au fost autorizați să efectueze consultații la distanță).

Facem eforturi pentru a păstra cât mai multe cabinete deschise în această perioadă, dar suntem implicați și în asigurarea serviciilor medicale din cadrul secțiilor cu paturi ale SJU Bistrița. De aceea, anumite specialități pot fi temporar indisponibile. Preluăm solicitarile dumneavoastră și încercăm ca pe viitor să asigurăm consultații pentru toate specialitățile.

Laboratorul de analize medicale și cel de radiologie din cadrul Ambulatoriului Integrat funcționează pentru asigurarea investigațiilor ce nu pot fi amânate. Dacă aveți nevoie de analize medicale, vă rugăm să sunați la nr. 0790.014.476 sau trimiteți biletul de analize prin e-mail către laboratorpoli@sjub.ro, însoțit de un nr. de tel. de contact. Dacă aveți nevoie de radiografii, vă rugăm să sunați la nr. 0263.239.048”.

https://www.facebook.com/policlinica.bistrita/posts/613610066124965
https://www.facebook.com/policlinica.bistrita/posts/613029739516331

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS