Social

Și-a pierdut viața la Livezile, lovit de tren (FOTO)

Un echipaj de prim-ajutor a fost chemat luni în jurul orei 16.00 să intervină la Livezile unde un bărbat de 79 de ani a fost lovit de un tren. În ciuda eforturilor făcute de personalul medical, viața nu i-a putut fi salvată fiindcă efectiv trenul l-a tăiat în două.

”În localitatea Livezile, un bărbat în vârstă de 79 de ani, din localitate, a fost accidentat mortal de trenul regio nr. 15826 care circula pe relația Bistrița Nord – Bistrița Bârgăului. La fața locului, o echipă formată din criminaliști și polițiști de la transporturi efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Cadavrul bărbatului va fi transportat la spital pentru efectuarea necropsiei, cercetările fiind continuate de către Biroul Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Trenul a înregistrat o întârziere de 77 de minute.

4 comentarii

    • Merg toți pe Bârgău gratis cu el. Pe lângă transport in pierdere mai face și victime. Desființat!

  • Anonimule,tu ai fost vreodata cu trenul pe Bargau?Daca nu,nu mai comenta degeaba,sunt 4 curse dus -intors pe relatia Bistrita-Bistrita-Bargaului din care doua trenuri de pe Bargau cu legatura directa la Cluj Napoca,cu o medie de 100 de calatori pe zi in afara de navetisti si elevi iar pentru Leo ca si curiozitate trenul circula cu 40 de km/ ora asa ca lasati comentariile daca nu sunteți in domeniu!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS