Actualitate

Încă o plecare de la Gloria

Handbal / După ce a anunțat plecările portarilor Ljubica Nenezic și Ana Maria Inculeț, interului Teodora Bloj, dar și a antrenorului secund Radu Alexandru Moldovan, CS Gloria 2018 a oficializat astăzi despărțirea, după un sezon, de pivotul Diana Șamanț.

”Perioada petrecută la Gloria a fost și va rămâne una specială pentru mine. Am reușit să cunosc și să savurez adevărata performanță. Mulțumesc colegelor, staff-ului și suporterilor pentru momentele trăite împreună!”, a spus Diana Șamanț.

La echipa pregătită de Horațiu Pașca au venit portarul Ana Maria Măzăreanu, pivotul Raluca Băcăoanu, interii Almudena Rodriguez, Natalia Savchyn și Andreea Târșoagă.

Extrema dreaptă Magdalena Paraschiv s-a retras din activitate.

Lotul se va reuni la începutul lunii iulie. Noul sezon va începe în 27 august, Gloria urmând să joace în prima etapă în deplasare cu AHCM Slobozia.

https://www.facebook.com/CSGloria2018/posts/695338844360064

VEZI ȘICS Gloria Bistrița-Năsăud anunță despărțirea de câteva jucătoare / Prima noutate în lotul Gloriei este o revenire: portarul Ana Maria Măzăreanu / O nouă revenire la Gloria: Almudena Rodriguez / Achiziție importantă pentru viitorul sezon: Raluca Băcăoanu / Natalia Savchyn, a patra jucătoare care a semnat cu Gloria. A plecat antrenorul secund / Gloria a făcut a 5-a achiziție: Andreea Târșoagă

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS