Actualitate

Ștrandul Codrișor se deschide în acest week-end. Număr limitat de persoane la plajă și în bazine

Primăria Bistrița a decis deschiderea Ștrandului Codrișor începând cu data de vineri 19 iunie, cu respectarea unor reguli de distanțare socială. De exemplu, în incintă nu vor avea acces mai mult de 500 de persoane, în bazinul mare, vor putea intra simultan 90 de persoane, iar în bazinele mici pot intra simultan 9 copii, anunță viceprimarul Cristian Niculae pe Facebook.

Umbrelele și șezongurile vor fi amplasate la 2 metri distanță unele de altele.

Ștrandul va fi deschis zilnic, între orele 9.00 – 20.00, cu excepția zilei de luni, când va fi închis pentru igienizare.

Tarifele de intrare sunt de 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii, elevi, stundenți și pensionari, cu mențiunea că în prețul de intrare va fi inclusă și utilizarea unui șezlong.

https://www.facebook.com/publicromanianperson/posts/1106775623035315

De anul acesta, intrarea la ștrand va fi mai scumpă: 10 lei/zi pentru adulți, 5 lei/zi pentru copii, elevi, studenți și pensionari, 8 lei/zi pentru folosirea șezlongului, 8 lei/zi pentru folosirea umbrelei. Până anul trecut, prețurile erau 6, 3, 4 respectiv 4 lei. Noile prețuri au fost stabilite odată cu restul taxelor locale pe 2020, prin Hotărârea Consiliului Local Bistrița din 25.04.2019.

5 comentarii

  • In sfârșit! Arată super bine! Ne mai trebuie niște soare și câteva grade in plus! Sa speram ca va fi de partea noastră vremea in zilele următoare!

  • Preturi ok pentru toate buzunarele. La ce vară călduroasă se anunță e perfect ca se deschide. Sa vedem cum o fi cu distanțarea..

  • Jumătăti de măsură. Asa se poate spune lucrările de reabilitare efectuate intre anii 2015 – 2017 la Strandul Codrisor. Consiliul Local a aprobat în septembrie 2014 varianta nr. 1, cea mai ieftină, de acoperire bazine cu folie şi utilizare panouri solare, în locul variantei nr.3 care prevedea închiderea bazinului pentru adulţi cu structură metalică cu pereti verticali din panouri mobile şi acoperiş retractabil combinat cu utilizarea de panouri solare şi pompe de căldură, care ar fi permis functionarea bazinului olimpic tot timpul anului. In plus, varianta 3 ar fi protejat mai bune finisajele la bazine fără a fi necesară refacerea lor in fiecare an cu cheltuieili suplimentare.
    Evident, pe primarul Cretu nu-l interesa prea mult reabilitarea strandului Codrisor , care era doar pentru prostimea bistriteană intrucât el visa incă de atunci să-si amenajeze propria piscină.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.