Actualitate

Doru Hodoş, la sfârşit de drum în conducerea CNS ”Cartel Alfa”

Preşedintele Confederaţiei Naţionale Sindicale ”Cartel Alfa” - filiala Bistriţa-Năsăud, Doru Hodoş, a anunţat că mandatul său expiră miercuri 3 octombrie şi că nu va mai candida la viitoarele alegeri pentru această funcţie, programate să aibă loc la finalul acestei luni.

”Miercuri, 3 octombrie 2012, expiră mandatul meu în funcţia de preşedinte al CNS Cartel Alfa Filiala Bistriţa-Năsăud. Am decis să nu mai particip la viitoarele alegeri, programate pentru data de 30 octombrie”, a transmis într-un comunicat Doru Hodoş.

Pe de altă parte, CNS ”Cartel Alfa” organizează în perioada următoare mitinguri de protest în toată ţara, posibil şi la Bistriţa, principalele revendicării fiind: modificarea de urgenţă a Legii dialogului social; privatizări care să asigure păstrarea activităţii şi a locurilor de muncă; deblocarea posturilor din sectorul bugetar; oprirea privatizării companiilor strategice; crearea de locuri de muncă; creşterea valorii salariului minim pentru 2013 la cel puţin 850 lei; modificarea şi aplicarea legii salarizării unice pentru bugetari; abrogarea imediata a actelor normative care eşalonează până în 2016 plata drepturilor salariale câştigate în instanţă.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.