Actualitate

Şefa Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Margit Moldovan, a decedat

Margit Moldovan, şefa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud, a decedat, joi, la vârsta de 44 de ani. Margit Moldovan era bolnavă de cancer şi mult timp a stat în spital. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Directorul adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Olimpia Ababi, a declarat, joi, pentru Timp Online că Margit Moldovan a decedat în dimineaţa zilei de joi, 25 octombrie.

„Cu regret trebuie să vă spun că Margit Moldovan a decedat în această dimineaţă. A suferit mult în ultimul an al vieţii ei. A fost extrem de greu pentru ea. Avea doar 44 de ani. Regretăm mult dispariţia ei. A fost o colegă extradordinară şi un om deosebit”, a spus Olimpia Ababi.

Potrivit sursei citate, cel mai probabil, Margit Moldovan va fi înmormântată sâmbătă.

Margit Moldovan a preluat şefia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud după plecarea din funcţie a doctorului Marin Rus.

Regretăm profund această veste tristă. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei îndurerate!

Cristiana Sabău

   

1 comentariu

  • A fost un exemplu atat profesional cat si uman. Pentru mine, un constiincios colaborator si asistent manager in proiectul de reabilitare si modernizare CIAPH-Nuseni. Am fi fost onorati sa o avem la inaugurare!
    Dumnezeu sa-i odihnesca sufletul, chinuit de boala.
    Esti parte din SOCIALUL BISTRITEAN!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.