Actualitate

Caius Diugan, noul şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor

Fostul purtător de cuvânt al Primăriei Beclean, Ovidiu Caius Diugan, a preluat conducerea Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Bistriţa-Năsăud în calitate de comisar şef-adjunct, se arată într-un comunicat al ANPC.

Inginer de profesie, Caius Diugan a fost profesor de matematică şi fizică, inginer, ghid montan, jurnalist la Radio Transilvania şi, în final, purtător de cuvânt al Primăriei oraşului Beclean.

S-a născut la 2 aprilie 1970, la Bistriţa. A urmat Facultatea de Tehnologia Construcţiilor de Maşini din cadrul Universităţii Tehnice Cluj-Napoca.

Prin HG 700/2012, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor s-a reorganizat. Comisariatele Judeţene pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC)  nu mai au personalitate juridică, acestea fiind arondate Comisariatelor Regionale pentru Protecţia Consumatorilor, din subordinea ANPC.

Conform actului normativ de organizare şi funcţionare s-au constituit opt regiuni cu personalitate juridică, din care face parte şi Comisariatul Regional Pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Nord Vest Cluj,  cu sediul la Cluj-Napoca.

Începând cu data de 4 octombrie, Comisariatul Regional Pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Nord-Vest Cluj (CRPCRNV Cluj) este condus de comisar şef dr. Cristian Nicula, din structura sa făcând parte comisariatele judeţene Cluj, Bistriţa-Năsăud, Sălaj, Bihor, Satu Mare, Maramureş, care nu au personalitate juridică, fiind  coordonate de comisari şefi adjuncţi.

Tot ca urmare a reorganizării amintite, conducerea Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Bistriţa-Năsăud a fost preluată de către Comisar şef-adjunct Ovidiu-Caius Diugan.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.