Actualitate Recomandări

Deputatul Diana Morar: M-am bucurat de apreciere din partea Guvernului României

Deputatul PNL Diana Morar a declarat că a renunțat la calitatea de secretar de stat în Ministerul Justiției în data de 4 ianuarie 2021, decizia de eliberare din funcție fiind publicată în Monitorul Oficial în data de 6 ianuarie, deși atât premierul Florin Cîțu, cât și noul ministru al Justiției, Stelian Ion, au rugat-o să rămână încă măcar o lună.

”Ei și-ar fi dorit să rămân cu totul, dar decizia mea a fost luată în momentul în care mi-am asumat candidatura pentru funcția de deputat. M-am bucurat însă de aprecierea celor din Guvernul României, apreciere asupra calităților mele profesionale, apreciere pe care am primit-o și de la ministrul Cătălin Predoiu, care la finalul mandatului mi-a făcut cadou o carte a dumnealui cu o dedicație în care își exprima dorința de a citi o astfel de carte scrisă și de mine după ce voi fi exercitat calitatea de ministru al Justiței. Pe mine m-a bucurat foarte mult acest lucru pentru că, într-adevăr, în anul pe care l-am petrecut în Ministerul Justiției, am făcut tot ce mi-a stat în putință ca profesionist să contribui la bunul mers al lucrurilor în Minister și sunt foarte multe lucruri pe care le-am făcut acolo. Nici măcar nu am avut un timp de răgaz să-mi fac un bilanț pentru că am avut în coordonare până mai zilele trecute întreg Ministerul Justiției”, a spus ea.

Deputatul PNL a spus, într-o emisiune la o televiziune locală, că s-a bucurat de încrederea totală a ministrului Stelian Ion, care este membru USR.

”În ședințele de Guvern la care am mai participat până săptămâna trecută, nu a existat o chestiune pe fondul problemelor care s-au dezbătut în care să nu existe consens între partidele aflate în coaliție”, a declarat ea.

Diana Morar a fost aleasă deputat de Bistrița-Năsăud la alegerile din decembrie 2020.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.