Actualitate

Cererile unice de plată vor putea fi depuse din 1 martie

Fermierii vor putea să-şi înregistreze Cererile unice de plată în anul 2021 în perioada 1 martie – 15 mai, online, fără a se prezenta la centrul județean APIA.

De asemenea, se va completa o singură cerere unică de plată, chiar dacă se utilizează suprafeţe de teren în diferite localităţi sau judeţe.

Fermierii îşi vor actualiza parcelele agricole, elementele ZIE (zone de interes ecologic) şi toate informaţiile din cerere, prin accesarea aplicaţiei IPA Online din versiunea internet, conform Manualului de utilizare IPA-Online (accesibil în aplicaţie).

Totodată, fermierii trebuie să verifice împreună cu primăria pe raza căreia deţin terenul, situaţia înscrierii în Registrul agricol a terenului şi să permită primăriei să transmită la APIA adeverinţa.

Documentele care fac dovada că terenul agricol se află la dispoziţia fermierului trebuie să fie încheiate înaintea depunerii Cererii unice de plată şi să fie valabile la data depunerii cererii.

Toate documente care dovedesc că terenul utilizat se află la dispoziţia fermierului se transmit electronic pe adresa de e-mail a centrului APIA: apia.bistrita@apia.org.ro.

https://www.facebook.com/PrefecturaBN/posts/3463834333746032

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS