Politică

Alin Seserman: Am votat pentru ca bistriţenii să aibă o voce în Parlamentul României

Candidatul ARD pentru funcţia de deputat în Colegiul 1 Alin Seserman a mers la vot împreună cu soţia sa Roxana şi cu fiul Victor. El a scris apoi pe pagina sa de Facebook că a votat pentru ca bistriţenii să aibă o voce în Parlamentul României şi le-a mulţumit pentru susţinere lui Vasile Moldovan şi Ovidiu Creţu, fostul şi actualul primar al Bistriţei.

„Şi eu am votat, şi Roxana a votat…. şi Victor a votat. Am votat pentru ca bistriţenii să aibă o voce în Parlamentul României. Mă bazez pe ataşamentul faţă de familie, faţă de comunitatea din care fac parte, pe experienţa şi dorinţa de a face bine. În cei 12 ani alături de cei doi primari, am realizat multe pentru Bistriţa şi, aşa cum mi-au mulţumit ei de fiecare dată, aşa le mulţumesc şi eu acum pentru susţinere. Vă doresc multe bucurii în luna decembrie, iar anul care vine să fie unul mai bun”, a scris Alin Seserman pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Facebook

 

4 comentarii

  • FAMILIA SASERMAN ESTE UNICA FAMILIE DIN ROMANIA UNDE VOTEAZA SI FIUL :)) DACA TOT II ESTE ATAT DE DRAG OVIDIU CRETU, DE CE NU PLEACA LA PSD, LA ARD ORICUM ESTE IN PLUS!

    • dna. Monica , ptr. ca inca nu am ajuns asa de jos , incit sa fiu nevoit sa particip la campanii de acest gen [umilitoare zic eu] in care sa fiu nevoit sa spun ,,lucruri traznite,, !!! inca nu sint la nivelul asta . si sper ca Dumnezeu sa ma tina tot asa in continuare !!! sper

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS