Social

Accident la Șanț. Un bărbat rănit a fost dus la spital

(FOTO) Pompierii militari din cadrul Secției Sângeorz-Băi au intervenit la un accident rutier produs în localitatea Șanț. Pompierii au găsit la locul accidentului patru persoane, informează ISU Bistrița-Năsăud.

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, care prezenta traumatism cranian cerebral și traumatism la o mână, a fost transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare.

Celelalte persoane au refuzat transportul la spital.

”În localitatea Șanț a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane. Conform primelor date, un bărbat de 49 de ani, din localitatea Șanț, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitate, a acroșat gardul unui imobil, după care s-a răsturnat. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii din Sângeorz-Băi continuă cercetările în acest caz”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Foto: ISU BN, IPJ BN

Etichete

2 comentarii

  • Tare ma tem că treaba e făcătură și a fost rezolvată pe plan local de poliție! Nu cred că nu era băut cetățeanul de pe sate duminică la ora ceea! părerea mea…

    • Accident în Șanț, o mașină a ajuns în Șanț.
      Incident în București , un elicopter a aterizat forțat pe bulevardul …. Aviatorilor

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.