Actualitate

Gloria 2018, victorie dramatică în Liga Florilor

(FOTO) Echipa de handbal feminin Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a întâlnit la Sala Polivalentă din Bistrița formația Minaur Baia Mare, în etapa a 8-a a Ligii Florilor.

Gloria 2018 s-a impus, la capătul unui joc pe muchie de cuțit, cu 31-30 (16-14), golul victoriei fiind înscris în ultimele secunde de Sonia Seraficeanu, și rămâne pe locul 10 în clasament.

Au marcat: Jovana Kovacevici – 7, Ana Maria Iuganu – 6, Almudena Rodriguez – 5, Sonia Seraficeanu – 3, Alexandrina Barbosa – 3, Florina Chintoan – 3, Meike Schmelzer – 2, Nicoleta Dincă – 1, Laura Moisă – 1.

Meciul s-a disputat fără spectatori, în urma restricțiilor impuse din cauza pandemiei.

”Am trecut prin toate emoțiile posibile, am avut și noi puțin noroc. Nu a fost o perioadă ușoară pentru echipă și cred că fetele meritau să obțină această victorie, sunt foarte bucuros pentru ele”, a declarat antrenorul Kim Rasmussen.

”A fost un meci echilibrat, am luptat până la capăt. Aveam nevoie de aceste puncte ca de aer, nu este o perioadă prea prielnică pentru noi. Am muncit și scorul a fost în favoarea noastră”, a spus Sonia Seraficeanu.

În etapa viitoare, a 9-a, echipa bistrițeană joacă sâmbătă 20 noiembrie, în deplasare, cu penultima clasată Știința București.

Va fi ultima partidă din acest an, campionatul urmând să se întrerupă până în 8 ianuarie 2022. Sfârșitul lunii noiembrie și luna decembrie sunt rezervate pregătirii echipelor naționale și participării lor la Campionatul Mondial din Spania. România este în grupă cu Norvegia, Kazahstan și Iran. Nicoleta Dincă, Sonia Seraficeanu, Ana Maria Iuganu și Laura Moisă fac parte din lotul lărgit.

2 comentarii

  • Meci indarjit sau mai degraba incalcit. Bine ca s-a terminat cu victoria Gloriei. Inca o data s-a vazut lipsa unui conducator de joc ( de meserie , nu improvizat).

  • O echipă de mercenare, ce joacă ele pentru ele , dar pentru bani.
    Județul n-are niciun folos de pe urma acestei echipe ci doar o gaură neagră-n buget.
    Mai bine băgau banii ăia în dezvoltarea unor copii locali talentați.
    Singura justificare a existenței acestei echipe la acest nivel – că peste 2-3 ani va retrograda – este satisfacerea eu-lui cuiva.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS