Actualitate

Accident la Ilva Mică. Mașină proiectată într-o curte. Șofer băut

(FOTO-VIDEO) Pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Sângeorz-Băi au intervenit azi-noapte în localitatea Ilva Mică la un accident în care au fost implicate două mașini.

Din primele date, un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani din Ilva Mică, în timp ce a pătruns pe Drumul Național 17 D de pe Drumul Județean 172 D, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în gardul iar mai apoi în anexa și curtea unui imobil.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 39 de ani, fiind ulterior transportat la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistirța-Năsăud.

Din fericire, în urma accidentului nu au rezultat răniri de persoane.

(Foto-Video: IPJ BN)

Șofer rănit în urma unui accident la Josenii Bârgăului

Sâmbătă dimineață, pompierii militari de la Garda de Intervenție Prundu Bârgăului au intervenit cu modulul SMURD la un accident rutier produs pe raza localității Josenii Bârgăului, pe DN 17.

Echipajele de interventie au găsit conștient conducătorul auto, în vârstă de 41 de ani. Echipajul de paramedici i-a acordat primul ajutor și l-a predat unui echipaj SAJ BN pentru transportul la UPU SMURD Bistrița.

Conform Poliției, un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani din Bistrița, în timp ce se deplasa prin Josenii Bârgăului, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de lemn, fiind ulterior proiectat în gardul și poarta unui imobil.

În urma impactului, bărbatul a fost rănit, necesitând transportul la spital.

Șoferul a fost testat de către polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

1 comentariu

  • Ca să fie tacâmul complet vă recomand să recitiți topul perlelor scoase de Hagi, printre care, „Să luăm titlul e imposibil, dar realizabil”, „Eu, și când eram jucător, am lucrat în detrimentul echipei”, „Omul este o persoană umană” și încă 15… Deci, carnea de miel și limba română sunt greu de „digerat”!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS