Social

Alegeri la PSD Bistrița Bârgăului

”De fiecare dată când ajung in comuna Bistrița-Bârgăului, inevitabilele discuții sunt cât este de frumoasă țara noastră. Munții Bârgaului la nord, Munții Călimani la sud-est, Lacul Colibița, peisajele care iți taie respirația, oamenii minunați și ospitalieri sunt ingredientele pentru orice vacanță de vis.

Comuna Bistrița-Bârgăului oferă un potențial turistic impresionant. În ultimii ani, țara întreagă a aflat de noua stațiune Colibița si acest fapt se datorează pe de o parte frumuseții locurilor dar si proiectelor de modernizare a infrastructurii rutiere , forestiere, extinderea rețelei de apă, canalizare și altor proiecte dezvoltate de Președintele CJ, Radu Moldovan și de prietenul meu, domnul primar Labă Vasile.

Cu această ocazie doresc să-l felicit pentru implicare și să-l asigur de susținerea mea in derularea proiectelor ce vizează dezvoltarea comunei, a potențialului turistic din zonă și sunt convins ca stațiunea Colibița va rivaliza cu orice stațiune montană europeană.

Vreau sa îi felicit pe colegii mei aleși in funcțiile de conducere ale organizației PSD Bistrița-Bârgăului.

Președinte : Laba Vasile

Vicepreședinți : Halosta Lucian, Nușfelean Sorin

Secretar Executiv : Tomoroga Dumitru

Membri în Biroul Politic Local : Prașca Vasile, Ungur Maria, Bonău Ioan, Busuioc Vasile, Sereian Gavril

TSD : Buf Tudor Bogdan

OFSD : Majer Oana

OPSD : Ungur Maria

Dragii mei, sunt convins că împreună putem duce la bun sfârșit proiectele incepute și să facem județul nostru mai frumos!”, spune deputatul PSD Bogdan Ivan.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS