Actualitate Recomandări

Gloria 2018 obține o victorie importantă și rămâne neînvinsă

Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a învins în deplasare echipa SCM Craiova, într-un meci contând pentru etapa a 3-a a Ligii Florilor la handbal, și a urcat pe locul 4 în clasament, cu 7 puncte, la egalitate cu SCM Rm. Vâlcea (locul 2) și CSM București (locul 3), despărțite de golaveraj.

Fetele antrenate de Horațiu Pașca s-au impus cu scorul de 28-27, după ce la pauză au condus cu 15-14, și rămân neînvinse în acest debut de sezon în care au ca obiectiv obținerea unui loc de cupe europene.

Au marcat pentru Gloria 2018, aducând o victorie frumoasă: Nina Zulici – 6, Paula Posavec – 5, Morena de Araujo – 4, Nicoleta Dincă – 3, Bianca Bazaliu – 3, Laura Pristăvița – 3, Melinda Terec – 2, Sonia Seraficeanu – 1, Florina Chintoan – 1.

În etapa viitoare, a 4-a, Gloria 2018 joacă acasă cu Minaur Baia Mare (duminică 11 septembrie, ora 17.00).

2 comentarii

  • Victorie muncita si greu obtinuta in pofida unui arbitraj vadit ostil.Felicitari intregii echipe si antrenorilor.Fetele trebuie (ca pe viitor) sa-si infraneze emotiile si sa nu mai protesteze chiar daca au dreptate. La fel il rog si pe d-l antrenor sa fie mai putin impetuos. S-a vazut si azi , la fel ca la Zalau , ca arbitrii au intotdeauna dreptate. Ma rog , dreptatea lor…Statisticile insa raman. Astfel se face ca din statistici rezulta ca echipa noastra ar fi cea mai dura din campionat , evident tinand cont de numarul penalitatilor de la 7 m iar „ingerul” Serafi(m)ceanu ar fi un diavol , dupa numarul eliminarilor.Scuze Sonia ! Esti una dintre simpatiile mele…Exista filmari cu fazele in care echipa se considera nedreptatita astfel ca se pot face contestatii la FRH iar arbitrii care ” fluera” aiurea cred ca pot fi recuzati. Conducerea echipei trebuie sa fie diplomata si sa acuze numai cu dovezi.Totul e bine cand se termina cu bine!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.