Actualitate

Concert Pepe și Holograf, sâmbătă pe pietonalul Liviu Rebreanu

Interpretul Pepe și trupa Holograf, avându-l solist pe Dan Bittman, vor cânta sâmbătă 4 martie pe pietonalul Liviu Rebreanu, într-un concert organizat de Primăria Bistrița prin Centrul Cultural Municipal ”George Coșbuc” și dedicat Zilei Femeii.

Concertul intitulat ”De ziua ta, femeie!” va începe la ora 18.00.

Ionuț Nicolae Pascu, cunoscut sub numele de scenă Pepe, este un muzician, compozitor, producător, interpret, actor și prezentator de televiziune. A debutat în 1996 la Ploiești, la un festival de muzică ușoară, unde a obținut premiul trei. Dar succesul a venit în 1999, când a devenit solistul fostei trupe „Latin Express”, care a introdus pentru prima dată stilul flamenco în România. În vara anului 1999, „Latin Express” a câștigat premiul I la festivalul de muzică ușoară de la Amara, iar ulterior locul II la festivalul de muzică ușoară de la Mamaia, cu piesa „Nu te mai doresc”. A urmat un videoclip, și după aceea albumul „Pasiune”. Din 2000 până în prezent, evoluează individual sub numele Pepe, fiind unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică latino din România.

Holograf este o formație românească de muzică rock înființată la București în 1977, de muzicianul Mihai Pocorschi. Holograf este printre cele mai de succes trupe din România, fiecare dintre albumele lor conținând câteva cântece care au ajuns hit-uri în România. Formația este în continuare foarte activă și realizează turnee lungi, cu concerte foarte bine primite de public. În anii 1990 trupa și-a schimbat stilul într-un rock modern. Printre cele mai cunoscute hituri realizate de Holograf sunt „Umbre pe cer”, „Singur pe drum”, „Ochii tăi”, „Banii vorbesc”, „Dincolo de nori”, „Ți-am dat un inel”, „Undeva departe”, „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Vine o zi…”, „Viața are gust”, „Dragostea mea”, „Cât de departe”.

3 comentarii

  • Nu vedem/auzim muzică populară, dar plătim din bani publici (adică ai noștri) orchestre „profesioniste”, unde cel mai mic salariu net, trece de 4000 Ron (așa reiese din grila de salarizare, atât la Palatul Culturii, cat și la Centrul Dacia). Suma corespunde unei activități de patru ore…că restul, este „creație”/”compoziție”, la domiciliu sau cine știe pe unde …
    Și să nu mai vorbim că cele patru ore …sunt cate vor ei și dacă vor ei. Deci cultura…bate (și ea) mediul privat, la salarizare, iar munca, pe măsură…

    8
    1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.