Actualitate

Un bărbat care şi-a incendiat soacra şi o femeie care şi-a sufocat mama, în judecată

Un bărbat din Bistriţa-Năsăud care şi-a omorât soacra de 80 de ani prin incendiere, respectiv o femeie care şi-a strâns mama octogenară de gât, după ce a lovit-o cu toporul, aceasta murind ulterior, au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, dat marţi publicităţii, Ion C. este arestat preventiv pentru omor deosebit de grav după ce în data de 31.03.2013, în timp ce se afla în drumul public, a stropit-o cu benzină pe victima N.O., în vârstăde 80 ani (soacra lui), după care a incendiat-o, cauzându-i prin cruzimi, decesul.

De asemenea, Etelka J. estea restată şi ea preventiv pentru comiterea unei infracţiuni de omor deosebit de grav, constând în faptul că la data de 27.03.2013, i-a aplicat mai multe lovituri cu un topor, victimei I.I., în vârstă de 82 ani (mama ei), şi i-a comprimat puternic corpul cu mâinile, cauzându-i leziuni corporale ce au determinat decesul acesteia.

Potrivit sursei citate, în unităţile de parchet de pe lângă instanţele judecătoreşti din judeţul Bistriţa-Năsăud, au fost soluţionate luna trecută 617 cauze penale. S-a aplicat amenda administrativă-urmare neînceperii urmăririi penale sau scoaterii de sub urmărire penală, pentru fapte care nu prezintă gradul de pericol social al unor infracţiuni în 144 cauze, faţă de 152 învinuiţi/făptuitori. În celelalte cauze s-au dispus soluţii de scoatere de sub urmărire penală, de încetare a urmăririi penale sau de neîncepere a urmăririi penale.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.