Social

Noi amenzi pentru cerșetorie. Mesajul Poliției Locale Bistrița

Campania de combatere a cerșetoriei a continuat și în această săptămână, iar Poliția Locală Bistrița a aplicat sancțiuni în valoare totală de 1.850 lei în baza legii 61/1991pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

”Postăm doar o înregistrare primită de la un bistrițean, cu mesajul: atât timp cât vom oferi bani și alte bunuri cersetorilor, flagelul cerșetoriei nu va fi diminuat!

Din nou, solicităm suportul bistrițenilor în combaterea acestui fenomen, prin refuzul de a oferi bani sau alte bunuri persoanelor care apelează la mila publică!”, este mesajul Poliției Locale.

3 comentarii

  • Asta nu e campanie de combatere a cersetoriei.
    Aia bietii sunt amendati, ei nu platesc in veci amenzile, iar cei de la Politia Locala isi iau fain frumos salariile cu motivarea ca au dat X amenzi in cuantum de Y lei.
    Toata lumea fericita si mergem inainte cu acelasi subiect.

    19
    3
    • Solutia e ca nimeni sa nu le mai dea nici un ban si atunci nici ei nu o sa mai stea daca nu capata nimic!

      3
      1
  • Ce sã mai vorbim de stârpirea cersetoriei, cand in mall, la Dedeman, la supermarketuri in parcare e plin de persoane sanatoase (destul de tinere si destul de bine imbracate) care se tin scai de cetateni, fie sa „faca o donatie” pentru copil bolnav, fie sa le dea un ban sa cumpere o paine/lapte etc. pt copilasi… Sunt atat de agasanti incat doar o vorba mai aspra te face sa scapi de ei… uneori stau langa tine, recitandu-si iar si iar textul, inclusiv cat pui cumparaturile in masina….

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.