Sport

Primăria Bistrița va susține financiar echipa de handabal fete a CSM

Primăria Bistrița va sprijini financiar echipa de handbal fete a Clubului Sprtiv Municipal (CSM) Bistrița care a avut o prestație foarte bună în Divizia A ceea ce face posibil ca în ediția viitoare de campionat să evolueze în Divizia Națională.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistrița, Mihai Ruști, a informat, marți, printr-un comunicat, că în sezonul competițional 2010 – 2011 al diviziei A de handbal, echipa de fete a Clubului Sportiv Municipal Bistrița a avut o prestație foarte bună, ceea ce face posibil, în ediția următoare de campionat, echipa să promoveze în Divizia Națională.

„În acest context, astăzi, la sediul Primăriei municipiului Bistrița a avut loc o întâlnire între primarul Ovidiu Teodor Crețu, directorul CSM, Maria Sânmărtean, antrenorul echipei Iuliu Crăciun și reprezentanți ai Primăriei și ai Clubului Sportiv Municipal. Primăria și-a manifestat în continuare disponibilitatea de a sprijini echipa și performanțele ei sportive și a propus încheierea unui parteneriat între municipiu și clubul sportiv, cu scopul de a susține echipa de handbal fete pentru calificarea în Divizia Națională”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, discuțiile vor continua în perioada următoare pentru a se stabili detaliile acestui parteneriat, urmând să se prezinte Consiliului Local Bistrița o propunere în acest sens.

 

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.