Actualitate

Copil de 9 ani, în stare gravă după ce a fost lovit de o mașină la Săsarm. Apel la rugăciune

Echipaje SMURD (inclusiv terapia intensivă mobilă) și un echipaj SAJ Bistrița-Năsăud au fost direcționate de urgență, joi seară, în localitatea Săsarm, comuna Chiuza, unde pe DN 17D un copil în vârstă de 9 ani a fost lovit de o mașină.

Copilul a fost găsit in stare de inconștiență, cu respirație. A fost stabilizat, intubat și preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD pentru a-l transporta la o clinica de specialitate din municipiul Cluj-Napoca, informează ISU Bistrița-Năsăud.

”Un autoturism condus de o femeie de 46 de ani din Năsăud, în timp ce se deplasa pe direcția Năsăud către Beclean, pe raza localității Săsarm a accidentat un minor în vârstă de 9 ani care ar fi pătruns pe partea carosabilă. În urma accidentului minorul a fost rănit, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate la spital. Șoferița a fost testată cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative”, a precizat IPJ Bistrița-Năsăud.

”Cu mare strângere de inimă am aflat în această clipă că iubitul fiu duhovnicesc, DAMIAN-NICOLAE, de doar 10 anișori, fiul preotului Daniel și al prezbiterei Adelina din Parohia Runcu Salvei, Protopopiatul Năsăud, a suferit un accident nefericit și se află acum în ambulanță spre Spitalul de Urgență din Cluj. Chem și îndemn pe tot sufletul creștinesc la care ajunge acest cuvânt, să fie alături în comuniune de rugăciune neîncetată, pomenindu-l pe copilul accidentat Damian-Nicolae și să-L roage pe Atotmilostivul Dumnezeu să își pună mila spre el și să-l redea sănătos și întreg părinților săi! Doamne, tămăduiește pe acest copilaș și pe toți bolnavii de pretutindeni! ”, a transmis Părintele Episcop Macarie al Episcopiei Europei de Nord.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.