Actualitate

Acțiune fulger a polițiștilor rutieri din Bistrița-Năsăud. Ce sancțiuni au dat

În acest sfârșit de săptămână, în contextul minivacanței de Rusalii, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud au fost dispuse măsuri de siguranță suplimentare.

În 22 iunie, polițistii Seviciului Rutier au organizat o acțiune fulger, cu efective mărite, pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, respectarea regimului legal de viteză și depistarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Astfel, pe lângă dispozitivul curent, au acționat suplimentar polițiști de la toate structurile rutiere ale IPJ Bistrița-Năsăud, în special pe drumurile naționale 17 și 15A, dar și pe drumuri județene. În cadrul acțiunilor au fost folosite aparatele etilotest, drugtest și de măsurare a vitezei.

Polițiștii au constatat 108 sancțiuni contravenționale conform prevederilor O.U.G. 195/2002. Dintre acestea, 51 au fost constatate pentru încălcarea regimului legal de viteză. În urma depistărilor, polițiștii au scoși din trafic 23 de șoferi, acestora fiindu-le suspendat dreptul de a conduce pentru diferite perioade de timp. Totodată, în urma controalelor au fost reținute 5 certificate de înmatriculare. Polițiștii au efectuat aproape 90 de testări cu aparatele din dotare.

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.