Actualitate

Modernizarea DJ 162 Sânmihaiu de Câmpie – Visuia, în linie dreaptă

Lucrările pentru modernizarea DJ 162 între Sânmihaiu de Câmpie și Visuia au intrat în faza turnării primului strat de asfalt, concomitent cu cele la rigole, podețe și ziduri de sprijin, astfel că în curând se va putea circula pe drum bun pe acest tronson de circa 10 km.

”Se lucrează de zor și la modernizarea Drumului Județean 162, care leagă Sânmihaiu de Câmpie, de Visuia! A început execuția primului strat de asfalt! Se lucrează la rigole, podețe, ziduri de sprijin, iar în curând se merge pe drum modernizat și pe acest tronson!”, spune președintele CJ Radu Moldovan.

Modernizarea DJ 162 Sânmihaiu de Câmpie – Visuia (10,1 km) face parte dintr-un proiect cu bani guvernamentali prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL 2) și cofinanțare de la Consiliul Județean care cuprinde încă două drumuri județene: DJ 172A Beclean – Nușeni – Chiochiș (26 km) și DJ 154D Domnești – Nețeni – Albeștii Bistriței (7,5 km).

Constructori: firmele Frasinul – lider de asociere, CML.RO, Îndemânarea Prodcom, Dimex 2000 Company, proiectant fiind Someș Top Grup.

6 comentarii

  • Doar intre localități,se toarnă asfalt,mergeți și vedeți ce se întâmplă în interiorul localităților, Sanmihaiu de câmpie/ Miceștii de câmpie..se scot plăcile de beton și așa se lasă drumul cum da dzeu.nici macar nu îndreaptă cu un autogredere ceva..de râsul plânsului este de circulat…felicitări celor implicați,așa bătaie de joc nu există nicăieri..

    24
    5
  • La sfâşitul acestei luni trebuie să fie finalizat SF Autostrăzi Nordului tronson Baia Mare – Bistrița în care este inclusă şi Centura Bistriței pe traseul de pe lângă localitățiile Şieu Măgeruş- Sărata- Monariu-Budac -Livezile.
    Pâna acum nu avem nici-o noutate despre stadiu acestui proiect vital pentru oraş.
    Ar fi jenat pentru partidele de guvernare PSD şi PNL ca Bistrița să nu aibă o centură la timp nici măcar pe hârtie cu atât mai mult că imediat în toamnă vor fi alegeri.
    Deci fraților care este stadiu acestui important proiect ?

    39
    2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.