Sănătate

Porți deschise în plantații de mure, comenzi pentru livrare gratuită

E sezonul în care fructele de pădure s-au copt și pot fi comandate pentru a fi transformate în dulceață sau compot. Proprietarii de plantații din județ își deschid porțile și vă invită să mâncați pe săturate, iar unii anunță că fac livrări gratuite în condițiile în care comandați cel puțin 5 kilograme.

De săptămâna viitoare, în Tranzbordare (comuna Telciu) veți putea gusta murea din plantația scriitorului Gelu Vlașin zilnic, de luni până duminică, între orele 08:00 și 20:00.

”Oricine poate veni să deguste GRATUIT (împreună cu familia) delicioasele noastre fructe de mure (avem o curte generoasă cu spații de joacă pentru copii). Avem spații de campare (pentru amplasare corturi) și spații de cazare. De asemenea vom avea un spațiu permanent de vânzare în parcarea de la Pensiunea Sonia“, anunță Gelu Vlașin.

Un producător din Chiochiș anunță că vinde kilogramul de mure de cultura din soiul Thornfree (fructe de mărime mare dulci și aromate, ideale pentru dulceață, sirop, compot sau vin) la prețul de 15 lei la o comandă minimă de 5 kg. Kilogramul de zmeură de cultură este din soiul Polka cu fructe de mărime medie, dulci și aromate costă 25 de lei tot la o cantitate de minimă de 5 kg. Se face livrare gratuită la Bozieș, Beclean și Bistrița

Cu 15 lei kilogramul vinde mure și un alt producător din Beclean.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.