Actualitate

Trei răniți după ce o mașină s-a răsturnat pe DN 17, la ieșirea din Șintereag

Trei persoane au suferit răni multiple după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat într-un șanț de la marginea DN 17, în Șintereag. Autoturismul, care s-a proptit în gardul unei firme de tractări auto, este dezmembrat total.

Accidentul s-a petrecut la ieșirea din Șintereag spre Beclean. O mașină s-a răsturnat la marginea drumului cu roțile în sus. Deși cu răni multiple, cei trei din autoturism au ieșit singuri dintre fiarele contorsionate înainte de sosirea echipajelor de intervenție.

Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD și un echipaj de prim ajutor SMURD au început evaluarea și acordarea primului ajutor victimelor, care au suferit multiple traumatisme, informează ISU Bistrița-Năsăud.

La locul accidentului a fost trimis și un echipaj de descarcerare.

„Pe Drumul Național 17, în Șintereag, un tânăr de 21 de ani din Iași, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Dej – Bistrița, a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile, într-un șanț. Accidentul s-a soldat și cu rănirea a două pasagere care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii Compartimentului Rutier Beclean continuă cercetările pentru a stabili cauza și împrejurările exacte în care a avut loc accidentul”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

5 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.