Actualitate

Grav accident la Valea Străjii, cu trei autovehicule implicate. Un șofer a murit

Salvatorii au intervenit pe DN 17, la Valea Străjii, unde două autocamioane și o autoutilitară au fost implicate într-un accident. Unul dintre șoferi, care rămăsese încarcerat, și-a pierdut viața.

La locul accidentului produs miercuri dimineață au fost trimise două echipaje de descarcerare, trei echipaje SMURD (inclusiv cel de terapie intensivă mobilă SMURD) și un echipaj aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.

Echipajele de intervenție au găsit o persoană încarcerată, inconștientă (șoferul autoutilitarei) și două persoane conștiente, ieșite pe cont propriu (șoferii celorlalte două autovehicule), informează ISU Bistrița-Năsăud.

Din păcate, șoferul autoutilitarei prezenta leziuni incompatibile cu viața în momentul în care echipajele de intervenție au ajuns la locul accidentului. Acesta a fost extras în aproximativ 30 de minute din cabina autoutilitarei, distrusă în totalitate.

Celelalte două persoane implicate în accident, șoferii, care prezentau excoriații, au primit primul ajutor la locul accidentului și au refuzat transportul la spital.

În urma evenimentului rutier, circulația rutieră a fost oprită pe ambele sensuri de mers.

”Polițiștii au stabilit faptul că un camion condus de un bărbat de 46 de ani din județul Iași, în timp ce se deplasa pe direcția Vatra Dornei către Bistrița, a acroșat remorca unui alt camion care se deplasa din sens opus iar mai apoi a ricoșat și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 31 de ani din județul Brașov. În urma impactului, camionul și autoutilitara au părăsit partea carosabilă. Din pacate, în urma impactului dintre cele două vehicule a rezultat decesul bărbatului de 31 de ani. Șoferii celor două camioane au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la fapta de ucidere din culpă, urmând să fie stabilite cauza și împrejurările producerii evenimentului rutier”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

2 comentarii

  • Daca nu ne omoară monotonia, stresul, războaiele, etc NE omoară DRUMURILE!
    🚛🚗 🇷🇴 România: 93 de decese rutiere la un milion de locuitori în anul 2021, adică, este cea mai mare rată din UE!!!! Murim că tâmpiții pe drumuri ….of !
    Numărul deceselor a crescut cu 8% în 2021. Aceasta corespunde unei scăderi de 4% între anul pre-pandemic 2019 și 2021,”
    „Romania: 93 road deaths per million inhabitants in 2021, which is the highest ⬆️ rate in the EU.”
    https://transport.ec.europa.eu/background/2021-road-safety-statistics-what-behind-figures_en

  • nu un . de 46 de ani care s a crezut regele soselelor asta este cauza deunazi am circulat pe bargau si 2 microbuze de transport calatori inmatriculate in suceava cu platforma de trasport masini dupa ele m au depasit in localitate cu minim 90 100 de km repet in localitate

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.