Social

Au fost înmânate cheile locuințelor din noul bloc social de la Viișoara

Chiriașii celor 30 de locuințe din noul bloc social construit în Viișoara au primit cheile. Valoarea totală a contractului de execuție pentru blocul dat acum în folosință a fost de circa 7,6 milioane lei.

Imediat lângă se construiesc alte două blocuri sociale, cu 30, respectiv 40 de apartamente.

Prin Programul de Construcții de Locuințe Sociale și de Necesitate al Ministerului Dezvoltării, la Viișoara a fost finalizat un bloc de locuințe sociale cu regim de înălțime P+3E+M, dat acum în folosință, fiind deschise șantierele pentru blocurile 2 și 3. Prin acest program este prevăzută contruirea a încă două blocuri, 4 și 5. Valoarea totală a investiției este de circa 39,3 milioane lei, din care 33,6 milioane lei cheltuieli solicitate de la bugetul de stat și 5,6 milioane lei cheltuieli de la bugetul local.

În Viișoara se construiseră până acum 9 blocuri cu 200 de locuințe sociale.

12 comentarii

  • Mda… le dăm locuințe să le distrugă, cei de etnie romă au drepturi dle, iar tinerii noștri cu studii superioare merg să muncească în alte țări sau fac împrumut la bancă și plătesc o viață.

    83
    1
    • Avelo bahtalo!

      Votam PeSeDe, mo! Ne casa casa avem casa. Casa putem casa traim civilizat casa fim cetateni casa votam PeSeDe.

      Avelo bahtalo! Canci morocar!

      23
      12
    • Banuiesc că plătesc chirie și ca investiția se amortizează în timp . Sau așa ar trebui să fie, ca primăria să-și recupereze banii investiți.
      Cat e chiria lunară?

      Despre tinerii care plătesc o viață pt o locuință!
      Achiziția unei locuințe este un mod de a economisi bani. Iei din bancă un credit ipotecar de 70.000 de euro , plătești rata la bancă luna de lună și după 30 de ani , datorită faptului ca prețul imobiliarelor crește, ai o locuință care valorează 200.000 euro!
      Deci, este o afacere bună.

      9
      17
    • Foarte bine spus! Ăștia care pierd vremea și fentează munca întotdeauna primesc ceva gratis, iar alții care își văd de treaba și muncesc trebuie sa meargă prin alte tari sa muncească pentru o locuința. Statul pierde tineri meseriași prin faza asta dar politica e politica și pe cine integrează….?

      35
      1
    • Romulău…citeste articolul,nu voma propaganda din prima.Blocurile astea care s-au inaugurat azi sunt opera lui Nelu.La fel ca si Crețu si el are nevoie de voturi.Vezi in continuarea articolului pe pagina de fb a lui Nelu ce mândru era.Has morro carr.

      20
      2
    • De zuia mia am domit jn casa noa asa de bine cu copii ca la hotel multunes romilnilor ca mau facut si dat casa nou
      Eu nu bat copii doar ii fac

      7
      5
    • Doar pentru astia de etnie roma se acorda toate facilitatile.
      Nu avem azile pentru bietii batrani, sau daca avem, acelea sunt mizerabile si pline de plosnite.
      Nu avem nimic pentru persoanele bolnave, nu stim ce sa mai facem cei care avdm in familie persoane bolnave, pentru ca toti se gandesc numsi la romi sau ucrainieni.
      Nici pentru copiii bolnavi nu avem nimic!
      Dar facem locuinte sociale.
      Poate noul primar va avea o alta abordare, venind de la spital…. Ceea ce s a facut pana acum nu prea si a dovedit utilitatea decat ca au sarit ei in sus ca au adus bani europeni dar fara niciun folos.
      Locurile din spitale sunt prea putine la cati bolnavi exista.
      Se fac doar parcuri pentru distractii si lucruri traznite…. Trebuie schimbata conducerea de la primarie in totalitate pentru ca sunt incompetenti cu totii.
      Domnule Lazany va rog faceti schimbari! Schimbati incompetentii! Aduceti oamrni noi, puneti oameni noi si priceputi!
      Doar asa ca idee, aveti o persoana extrem de capabila plecata de la Consiliul Judetean, fix in subordinea unei femei cu scoala de 2 bani, care este cu muuult inferioara din pjnct de vedere intelectual acelei doamne extrrem de competenta care este si cadru universitar!!!!!!
      Si sunt exemple de genul acesta foarte multe! Doar trebuie sa faceti niste miscari, si o sa vedeti ca si lucrurile vor merge in directia buna, cu oamrni potriviti!

      10
      2
  • Raul pardon Romulan @,vezi că Neluțu vost se dă în ședințe foto că a aranjat niște voturi ,pardon niște blocuri pentru colorați, nu PSD-ul. Mai citește o dată articolul și ce nu înțelegi vezi în poze, că doar la poze te pricepi, ce draqu,asta ai făcut patru ani, nu? Ah…și trei case:)))

    13
    3
  • Peste cinci ani vom citi despre o familie fericita de indieni care s-au coțăit acolo si au turnat 5 plozi retarzi – facuți la beție.
    Dați afara dupa ce au distrus complet apartamentul – primit gratis de la fraierii care-i întrețin ca sa nu moara de foame, dar au oferit partidului (nu conteaza care) votanti de nadejde peste 4 tururi electorale.
    Iar aia care au carte au parte. De ANL-uri pe bani sau apartamente cu credite pe 30 de ani.

    27
  • Înainte vreme și fostele întreprinderi dădeau locuințe angajaților. Acuma de ce nu se mai poate?De exemplu Umbrarescu a construit pentru angajați în Adjud,un adevărat oraș. Nu plătesc chirie sau rate,dar trebuie sa lucreze la firmele lui .După vreo 25 30 de ani locatarii devin automat proprietari.

  • Cred ca si unii comentaci ar fi bine sa primiti cate o cheie tot la un bloc din aceasta si desigur sa nu mai aveti retele de internet sa stati ascunsi intre manele fara sa mai postati magariile din capusorul nedezvoltat.

    4
    16
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.