Actualitate

Accident la Crainimăt. Mașină răsturnată. Trei copii au ajuns la spital

Pompierii militari cu un echipaj de descarcerare, echipajul de terapie intensivă mobilă si un echipaj de prim ajutor SMURD au intervenit la un accident produs pe raza localității Crainimăt, comuna Șieu Măgheruș, și în care au fost implicate două mașini.

Un autoturism în care se aflau patru persoane s-a răsturnat pe plafon, în afara părții carosabile. Acestea au fost găsite în afara mașinii, ieșite pe cont propriu, în afara oricărui pericol, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Trei minori au fost transportați la spital (împreună cu mama lor). Ei au suferit atacuri de panică, însă din fericire nu prezentau mărci traumatice vizibile. Aceștia se aflau în celălalt autovehicul implicat în accidentul rutier.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă dimineață (17 august).

3 comentarii

  • Nu mă miră deloc!
    Am văzut cum se circulă în România și mi-e groază să mai vin.
    Data viitoare i să vin cu trenul din Cluj.
    Plecare 15:13
    Sosire : 18:25

    11
    8
    • Adriane, zi sincer, daca te cheama la oaste sa lupti (cu rusi, ucrainieni, ciuci, ciolaci, globalisti, suveranisti, martieni etc.), vii?

      14
      2
  • Cu siguranta Divizia 1 de pensati si travestiti adunati de pe terasele patriei vor intra primii in lupta acoperindu-se de glorie eterna.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.